Europrisarving og livstilblogger Maria Høili har lagt ut herregården sin i Lier i Buskerud ut for salg. Prisen for den 500 kvadratmeter store villaen med over 120 mål stor tomt er 35 millioner kroner.

I videoen over viser eieren Maria Høili rundt i huset.

Hovedhuset har fem soverom med egne bad, flere stuer, hall, stor terrasse med utekjøkken, jacuzzi og egen karpedam rett utenfor stuedøren.

I tillegg er det garasje med plass til opptil tre biler, låve, kårbolig og en stall med 13 hestebokser, vaskeplass og oppholdsrom. Det er også store beiteområder på eiendommen, som har utsikt over Lierdalen.

I 2017 var Høili aktuell i nettserien «Maria og Edvard», hvor seerne fikk et innblikk i livet til bloggeren og milliardærdatteren. Da viste hun også frem herregården for TV-seerne. En liten videosnutt av omvisningen ligger øverst i saken.- For hesteinteresserte

- Det er en prakteiendom, som er oppgradert i nyere tid og som gir et moderne utrykk på denne type eiendom. Eiendommen henvender seg mest sannsynlig til de som er hesteinteresserte, sier eiendomsmegler Fredrik Dyve hos Privatmegleren Dyve & Partnere.

For ytterligere opplysninger om boligen henviser han til boligannonsen.

Her kommer det frem at det er en «idyllisk og påkostet landbrukseiendom kun ti minutter fra Lierbyen og ca. 40 minutter med bil fra Oslo. Dette er et sted med mange spennende muligheter enten du går med en drøm om å drive med hest, dyrke marka eller bare nyte det gode liv på landet».

Videre kommer det frem at der i dag er hesteaktivitet på eiendommen og tomten er i det vesentligste opparbeidet for hold av hest med inngjerdet beiteområder, paddocker, og ridebane.

Kutter prisen med tre mill.

Høili, som er datteren til tidligere Europris-eier Terje Høili, la ut boligen første gang i 2016. Da var prisantydningen 38 millioner kroner. Nå er prisen satt ned med tre millioner kroner.

- Det er riktig. Eiendommen er i kategorien unik og utfordrende å vite hva er 100 prosent rett pris. Vi har hatt en god dialog med selger, og diskutert oss frem til prisen. Takst på eiendommen er på 38 millioner kroner, men vi har valgt å gå ut med 35 millioner kroner, avslutter eiendomsmegleren.