Gå til sidens hovedinnhold

Får kjøpe Hydrakraft

Konkurransetilsynet godkjenner ODIMs oppkjøp av Hydrakraft. De to selskapene leverer håndteringssystemer for offshore-branjsen.

Oppkjøpet har vært inne til vurdering etter at ODIM 20. september 2005 inngikk en avtale med Hydrakraft om å kjøpe selskapets virksomhet i Ulsteinvik.

Konkurransetilsynet er nå ferdig med vurderingen av kjøpet og har konkludert med at tilsynet ikke kommer til å gripe inn, melder ODIM i en pressemelding fredag ettermiddag.

- ODIM har hele tiden vurdert risikoen for inngrep mot oppkjøpet som liten, og vi har løpende holdt markedet informert om utviklingen i denne saken. Det er derfor med stor tilfredshet at vi nå kan meddele at oppkjøpet av Hydrakraft er endelig, sier administrerende direktør Jogeir Romestrand i en kommentar.

Hensikten med oppkjøpet av Hydrakraft er ifølge ODIM å stryke selskapets posisjon innen automatiserte håndteringssystemer, primært rettet mot supply.

Kapitalforhøyelsen i forbindelse med børsnoteringen av ODIM var også i stor grad begrunnet i oppkjøpet av Hydrakraft.

- Oppkjøpet av Hydrakraft er et viktig oppkjøp for ODIM. Sammen får vi en langt sterkere markedsposisjon innen supply, sier Romestrand.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken