Gå til sidens hovedinnhold

Feil bruk av 23 millioner

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Å gi 23 millioner kroner i julegave til de ansatte i statens Vegvesen i disse tider er helt sykt. Jeg forstår godt at dem har tøffe dager på jobb i denne epidemien, men det har vi alle. Jeg må legge ned mitt firma på grunn av epidemien, og det er mange av oss.

Les saken: Statens vegvesen gir millionbeløp i julegaver til ansatte

Misforstå meg rett, dem fortjener det sikkert men det gir feil signaler til resten av Norges befolkning. Jeg søkte om å få støtte som vi ble lovet, og det endte med at jeg kunne få 15 000 som igjen hadde blitt til 11000 kr etter at min regnskapsfører hadde tatt sin betaling for å søke for meg. Som at vi ikke betaler nok til staten i form av bompenger osv fra før av.

Les også: Statsansatte får julegave til 5.000 kroner - tre ganger mer enn minstepensjonistene

Vinteren er her og vi vet at det kan komme mye snø, og at brøytebudsjettet blir brukt opp på kort tid. Det måtte vel vært en bedre bruk av 23 millioner kroner til? I hvert fall som en reserve i tilfelle det blir en tøff vinter. Så kanskje veiene og fortauene kan bli ordentlig brøytet og strødd. Det ville i det minste kommet alle til gode.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen