*Nettavisen* Økonomi.

Fikk bar-regning på 121.000

En Rosenborg-supporter presterte å bruke 121.000 kroner i løpet av én natt på en bar i Portugal. Supporteren mener kredittkortet hans ble misbrukt da han sovnet fra resten av festen.

04.01.05 08:47

Det var på baren Hugo Costa i Porto at Rosenborg-supporteren havnet i det som kan være tidenes sjøslag på land. Supporteren ankom baren med en kompis etter fotballkampen og dro ikke videre før klokken åtte neste morgen. Med seg fikk supporteren en bar-regning på 121.550 kroner, skriver Dagens Næringsliv.

Tre år er gått siden barbesøket i Porto, og supporteren har nå fått saken behandlet av Bankklagenemnda.

- Etter nemndas vurdering fremstår det i utgangspunktet som oppsiktsvekkende at en person skal ha kjøpt drikkevarer for over kroner 120.000 på en bar i løpet av én natt, skriver nemnda i sin avgjørelse.

Ikke for vane å sovne
Supporteren mener at personalet i baren misbrukte kortet hans etter at han sovnet.

- Klager brukte cirka kroner 1.000 på baren før han sovnet der og vet ikke om innsovingen skyldes en dram for mye eller om noen har hatt noe i drinken hans. Klager har i hvert fall ikke for vane å sovne slik, ifølge Bankklagenemnda.

Klageren har også satt spørsmålstegn ved hvordan det kan være mulig å bruke 120.000 kroner i løpet av én natt i en bar der drinkene koster rundt 20 kroner per stykk.

Inn for retten
Banken som er involvert i saken skal ifølge Bankklagenemnda har foretatt flere undersøkelser rundt bar-regningen, og har konkludert med at det er overveiende sannsynlig at supporteren bevisst har brukt kortet sitt i baren.

Bankklagenemnda konkluderer med at den ikke har godt nok grunnlag til å avgi noen realitetsuttalelse, og oppfordrer nå partene til å bringe saken inn for retten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.