Folket vraker Rimi

Ola og Kari Nordmann omfavner Rema og Kiwi, men vender tommelen ned for Rimi og Ica i en fersk kundeundersøkelse. Hvem foretrekker du?

14.01.04 08:20

Ica Norge, som blant annet driver Rimi- og Ica-butikkene, kommer dårligst ut både når det gjelder kundetilfredshet og lojalitet i en undersøkelse foretatt av EPSI Rating, skriver Dagens Næingsliv.

- Dersom man må si det kort, er NorgesGruppen vinneren, mens Ica Hakon er taperen over hele linjen i kundenes øyne, sier prosjektleder Astrid R. Cooper hos EPSI Norway.

NorgesGruppen har de mest tilfredse kundene her til lands, med Rema 1000 hakk i hæl. Dagligvarekonsernet, som driver butikkjedene Kiwi, Meny, Ultra og Spar, oppår et indekstall på 68,4. Ica Norge får en score på 60,6 prosent.

- Det at kundene er aller mest fornøyd med NorgesGruppen, viser at markedet gjerne vil ha noe mer enn bare lavpris, sier Cooper.

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Hvem foretrekker du?
Rema 1000
Rimi
Ica
Kiwi
Coop
Andre

Se resultat

Rema har de mest lojale kundene, med en indeks på 80,2. Også her havner Ica Norge sist. Den fjerde store dagligvarekjeden, Coop, havner på tredjeplass både når det gjelder kundetilfredshet og lojalitet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag