Gå til sidens hovedinnhold

Fredriksen-aksjen Archer Ltd. kan dobles i løpet av kort tid

Fredriksen-aksjen Archer Ltd. på Oslo Børs har brutt ut av en langvarig nedadgående trend og har nå etablert en ny og bratt stigende trend.

Etter å ha konsolidert den seneste tiden så kan aksjen nå stå foran videre kraftig oppgang innenfor denne stigende trenden.

Aksjeanalyser.com, som leverer omfattende uavhengige analysetjenester for nordiske investorer, har i dag sett nærmere på en av Fredriksen-aksjene på Oslo Børs, Archer Ltd. (ticker: ARCH).

Etter en mildt sagt nitrist utvikling for aksjen i mange år så har aksjen nå det seneste året etablert en bratt stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen både på kort og mellomlang sikt.

Etter å ha konsolidert i det korte bildet så kan aksjen nå være ved et gunstig nivå å kjøpe den ved, og aksjen er en god doblingskandidat. Dette gjerne i løpet av kort tid.

Les mer om dette nedenfor her under den tekniske analysen av Fredriksen-aksjen, Archer Ltd (ticker på Oslo Børs: ARCH).

Aksjeanalyser.com er ikke alene om å finne Fredriksen-aksjen, Archer Ltd (ARCH) som en god kjøpskandidat, og nå nylig var Cheuvreux ute med en oppdatert analyse av Archer og hvor de gjentok en kjøpsanbefaling på Archer (ARCH) og oppjusterte kursmålet til NOK 6.50.

02.02.2021, 09:08 Kilde: TDN Finans

ARCH: KEPLER CHEUVREUX HØYNER KURSMÅL TIL 6,50 FRA 3,50

Oslo (TDN Direkt): Kepler Cheuvreux høyner kursmålet på Archer til 6,50 kroner pr aksje, fra tidligere 3,50, og gjentar en kjøpsanbefaling.

Det fremgår av en analyse tirsdag.

Etter selskapets oppdatering for fjerde kvartal gjøres marginale endringer i estimatene. Meglerhuset har fortsatt inkludert en rabatt på 40 prosent som følge av høy usikkerhet, fremgår det.

Archer Ltd (ticker på Oslo Børs: ARCH)

Archer Ltd er et internasjonalt oljefeltselskap som tilbyr ulike produkter og tjenester gjennom sine organisasjonsområder. Tjenestene inkluderer plattformboring, landboring, retningsboring, underbalansert boring, modulære rigger, ingeniørtjenester, utstyrsutleie, kabeltjenester, presskontroller, presspumping, produksjonsovervåking, brønnavbildning og management-verktøy. Selskapets segmenter deles inn i østlige og vestlige halvkule. Vestlige halvkule består av landboring og relaterte operasjoner i Latin-Amerika, plus Frac Valves produksjonsfasiliteter i Nord-Amerika. Den østlige halvkule består av operasjoner i Nordsjøen og globale oljeverktøys- og kabeltjenestes-divisjoner.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside Investor Relations Oslo Børs Nordnet Morningstar

[Oppdatert analyse den, 30.03.2021]:

Teknisk Analyse av Archer Ltd. (ticker på Oslo Børs: ARCH)

Etter å ha vist en veldig svak utvikling i mange år så har Archer Ltd (ticker på Oslo Børs: ARCH) vist en langt mer positiv utvikling nå det seneste året.

Aksjen har etablert en bratt stigende trend, og etter den seneste konsolideringen så tror Aksjeanalyser.com at aksjen nå kan stå foran videre kraftig oppgang innenfor denne stigende trenden.

Potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot NOK 8.00 og det gjerne i løpet av relativt kort tid.

De seneste par måneder så har aksjen konsolidert innenfor en stor triangel konsolideringsformasjon (jf. dagdiagram) og aksjen finner betydelig teknisk støtte nå rundt dagens kursnivå. Blant annet er det støtte rundt 50-dagers glidende gjennomsnitt, samt at det er et betydelig teknisk støttenivå for aksjen rundt NOK 3.70 – 4.00.

Ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD signaliserer at et nytt løft for aksjen gjerne er nært forestående.

Et brudd opp fra nevnte konsolideringsformasjon, og over NOK 4.50-nivået vil utløse et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen. Dette vil igjen trolig kunne føre aksjen raskt over neste motstandsnivå rundt NOK 5.00 – 5.50. Etter det kan veien bli kort videre opp mot NOK 8.00-nivået.

Aksjen er nå rundt 50-dagers glidende gjennomsnitt og over 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt er over 200-dagers glidende gjennomsnitt. Dette er med og bekrefter den positive trenden for aksjen både på kort og mellomlang sikt.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er også i kjøpssignal for Archer (ARCH) og som den nå har vært siden august 2020 da aksjen var rundt NOK 2.50 (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på det samlede svært positive tekniske bildet for Archer Ltd (ticker på Oslo Børs: ARCH) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en svært interessant og spennende kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Aksjeanalyser.com ser et potensiale for aksjen opp mot NOK 8.00 på relativt kort sikt (1-3 måneder).

Det skal til slutt nevnes at aksjen er volatil og dermed innebærer det også høy risiko ved å investere i aksjen.

Teknisk Analyse av Archer Ltd. (ticker på Oslo Børs: ARCH):

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping