Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på John Fredriksens boreselskap Seadrill (ticker på Oslo Børs: SDRL).

Seadrill-aksjen har falt kraftig siden oktober 2018 fra den gang rundt NOK 220.00 og til en bunn i februar 2019 rundt NOK 67.00.

Onsdag endte aksjen opp 4.22 prosent til NOK 79.10.

Les også: "Børsen kan stige 40 prosent de neste 12 måneder"

Aksjeanalyser.com har altså idag sett nærmere på det tekniske bildet for Seadrill-aksjen, og hva dette nå indikerer for den videre utviklingen for aksjen på kort og mellomlang sikt.

Seadrill-aksjen har vært i salgssignal iht. Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, helt siden slutten av juli 2018 da aksjen var rundt NOK 170.00.

Saken fortsetter nedenfor annonsørinnhold for Aksjeanalyser.com her…

SignalListen hjelper investorer til å få med seg mye av de større oppgangsperioder på børsene, og ikke minst å kunne unngå mye av de større nedgangsperiodene. Slik har man mulighet for en betydelig meravkastning i forhold til en sitt- og hold strategi hvor du er med på alle oppganger men også på alle nedganger.

Få konkrete kjøps- og salgssignaler, basert på tekniske- og kvantitative trendanalyser, hver uke på alle de mest omsatte aksjene ved de nordiske børsene og de amerikanske børsene og på viktige børsindekser.

Les mer om Aksjeanalyser.com sine tjeneste for medlemmer og SignalListen her...

Det er ikke bare Aksjeanalyser.com som nå har tro på at Fredriksen-aksjen og Seadrill-aksjen kan ha etablert en bunn, og blant annet Sparebank 1 Markets har tro på at John Fredriksens tidligere konkurstruede Seadrill vil ta seg opp igjen etter restruktureringer.

John Fredriksens riggselskap Seadrill ble hardt rammet av oljekrisen, og søkte om konkursbeskyttelse i Houston i 2017. Etter en omfattende restrukturering gjenoppsto selskapet med en ny balanse.

Sparebank 1 Markets skrev i en ukeoppdatering tidligere i år (25/02-2019) at de mente tiden var riktig til å gå inn i selskapet, og la aksjen til i porteføljen sin. Ifølge analytiker Petter Kongslie hos Sparebank 1 Markets er aksjene i dag priset på 50 prosent rabatt.

"– Selskapet er fortsatt den spilleren innenfor riggsektoren med mest gjeld, men dette gir også dertil oppside når markedet kommer tilbake", skrev Kongslie i sin ukeoppdatering den 25/02-2019.

Aksjekursen til Seadrill var den gang (25/02-2019) rundt NOK 75.00.

Idag, onsdag 03/04-2019, endte Seadrill-aksjen opp 4,22 prosent til NOK 79.10.

Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på Fredriksen-aksjen og riggselskapet Seadrill, og som du kan lese mer om nedenfor her.

Les også: "Ser dobling for Hydro-aksjen"

Seadrill (ticker på Oslo Børs: SDRL)

Seadrill Limited er en internasjonal boreentreprenør som tilbyr tjenester innen bore- og brønntjenester. Seadrills flåte består av halvt nedsenkbare og oppjekkbare borerigger, boreskip og tenderrigger. Selskapet har ca. 7000 ansatte fra 25 forskjellige nasjoner og opererer i 15 land på fem kontinent.

For mer informasjon om selskapet, se her: http://www.seadrill.com/

Teknisk Analyse av Seadrill (ticker på Oslo Børs: SDRL)

Seadrill (ticker på Oslo Børs: SDRL) har falt kraftig siden aksjen var rundt NOK 220.00 i oktober 2018 (jf. diagram nedenfor).

Seadrill-aksjen stupte fra i høst til en bunn ved NOK 67.00 rundt midten av februar 2019.

Aksjen konsoliderer for tiden innenfor en stor rektangel konsolideringsformasjon, og et eventuelt brudd over NOK 85.00-nivået vil utløse positive tekniske signaler for den videre utviklingen på kort og mellomlang sikt.

Dersom det også skulle komme et brudd over et viktig teknisk motstandsnivå rundt NOK 100.00 så vil det utløses et kraftig positivt teknisk signal for Seadrill-aksjen.

Da vil aksjen møte begrenset med teknisk motstand videre oppover før rundt NOK 140.00 - 170.00 (jf. diagram nedenfor).

Ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics signalsierer videre oppgang for aksjen på kort sikt.

Dermed indikeres en nært forestående test av et viktig teknisk motstandsnivå rundt NOK 85.00.

Onsdag endte Seadrill-aksjen opp 4,22 prosent til NOK 79.10.

Basert på det samlede tekniske bildet for Seadrill-aksjen så vurderer Aksjeanalyser.com Fredriksen-aksjen og riggselskapet Seadrill som en interessant kjøpskandidat.

Aksjeanalyser.com har lenge vært positiv til oljeprisen, og er fremdeles det og ser en mulig oppgang for oljeprisen til rundt USD 80.00 - 90.00 på 6-12 måneders sikt.

I et slikt scenario med en oljepris opp imot USD 80.00 - 90.00 på 6-12 måneder sikt, så ser Aksjeanalyser.com et potensiale for Seadrill-aksjen rundt NOK 140.00 - 170.00 på 6-12 måneders sikt.

Det som eventuelt vil kunne endre de nå positive tekniske signaler for Seadrill-aksjen vil være om aksjen skulle få et etablert brudd ned under det nå viktige tekniske støttenivået ved NOK 79.00-nivået.

Saken fortsetter nedenfor annonsen her...

Nå kan du få hele 34% rabatt på 12 måneders medlemskap hos Aksjeanalyser.com (tilbudet gjelder t.o.m. 30/04-2019), og for NÅ en pris av kun NOK 3.952,-. Du får da tilgang til alt av omfattende uavhengige analysetjenester, og som Aksjeanalyser.com leverer for investorer på Oslo Børs og de nordiske børsene.

Teknisk Analyse av Seadrill (ticker på Oslo Børs: SDRL):

Charts hentet i fra analyseprogrammet Vikingen som du nå kan få kjøpt med hele 30% rabatt som medlem via Aksjeanalyser.com. Les mer her…

Husk også å ha lest Aksjeanalyser.com sin disclaimer her…