Gå til sidens hovedinnhold

Frister med billige luksusferier

Reisegiganten First Choice er på vei inn i det skandinaviske markedet, og frister nordmenn med luksusferier for en slikk og ingenting.

Den engelske reiseoperatøren Nazar Nordic vil først og fremst tilby turer til ulike feriesteder i Tyrkia. Etterhvert håper operatøren turer også til Hellas og Egypt.

- Vi skal tilby nordmenn å feriere i 5-stjerners luksushoteller, inkludert all mat og drikke under hele oppholdet, til rundt 5000 kroner per uke i høysesongen, sier Kemal Yamanlar i Nazar Nordic til Aftenposten.

Yamanlar opplyser at det vil være mulig å få enda lavere priser resten av året. Han har stor tro på at selskapets "all inclusive"- turer vil passe til nordmenns høye standardkrav.

Sverre Høven i Star Tour har derimot ingen tro på konseptet. Han påpeker at nordmenn foretrekker å bo i leilighet og stelle seg selv. Dessuten tror han det norske markedet er for lite for denne typen ferieform.

Nazar Nordic starter sine flygninger 4. april, og vil deretter satse på fire flygninger i uken. Selskapet ønsker å ta opp konkurransen med My Travel, Star Tour og Apollo.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer