Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Fussel-venn lemper ut FAST

Foto: (Jens E. Heftøy/TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Forretningskompisen til duoen Thomas Fussel og Robert Keith, møbelhandleren Eric K. Simpson, har de siste dagene lempet ut aksjer for nærmere 50 millioner kroner i FAST Search & Transfer.

På en aksjonærutskrift oppdatert mandag sto det Eric K. Simpson-kontrollerte selskapet GPR Technology oppført med 7,74 millioner aksjer i FAST. Tirsdag hadde aksjeposten krympet til 4,24 millioner, ifølge TDN Finans.

Aksjonærutskrifter er vanligvis oppdatert med et etterslep på tre virkedager. Det betyr at aksjesalget trolig skjedde mot slutten av forrige uke.

Torsdag lå FAST-kursen og svingte rundt 14 kroner. Greide den Hong Kong-baserte møbelhandleren å komme seg ut til den prisen, betyr det at han innkasserte nesten 50 millioner kroner på aksjesalget.

Eric K. Simpson har vært storaksjonær i flere av teknologieventyrene til Thomas Fussel og Robert Keith de siste årene. Det gjelder blant annet de norske selskapene Opticom og Idex.

FAST-kursen har steget jevnt og trutt de siste månedene, og selskapet har nå en børsverdi på 3,3 milliarder kroner. Tirsdag lanserte selskapet den nye søkeplattformen ESP, som ledelsen har store forventninger til.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!