Gå til sidens hovedinnhold

Gavetips i siste liten

Siste ordentlige handledag før jul er her, og mange har fortsatt presanger igjen å kjøpe. Fortvil ikke: her finner du gaveforslagene for deg som er ute i siste liten.

TV 2 Nettavisen avrunder førjulstiden med gavetips for deg som fortsatt ikke har alt i boks. Sammen med jentene i reddendeengel.no har vi funnet frem til årets siste presangforslag:

Mor og far

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Er du ferdig med å kjøpe julegaver?
Ja, helt ferdig!
Har ikke begynt ennå
Har et par igjen
Kjøper ikke julegaver

Se resultat

Spesiallaget Anetavle, på eksklusivt papir og skrevet i kalligrafi med bilder av slekta. Noe å samles om i jula, og som kan sendes til hver og en på nyåret. Ta kontakt med reddendeengel.no

Gaven som vil vare lenge, og forsterke familiefølelsen.

Søster
«Mitt liv» av David Beckham til 298 kroner.

Denne passer perfekt selv om hun ikke er fotballinteressert.

Bror
Oakley skibriller finner du hos Sykkeldelisk i Bogstadveien 1 i Oslo, fra 900 kroner og oppover. Dette er veldig staselige briller for gutter som liker fart og uteliv.

Besteforeldre
En flaske Butterscotch med Brandy, som er engelsk karamellsaus med nogo attåt, finner du hos Shabby Chick, Vibesgate 2 i Oslo.

Sausen er utrolig god over vanlijeis og til og med på vafler.

Tanter og onkler
Billetter til ulike konserter og forestillinger kan du få på kan du få på Posten eller www.billetservice.no. Vi foreslår Balanchine-balletten som gjester Oslo fra den 24. mars, ring Operaen på telefon 815 444 88.

Gaver med et tastetrykk
Gi et fadderskap til trengende barn påwww.sosbarnebyer.no , www.plannorge.no eller www. reddbarna.no . Pengegave kan du gi på www.amnesty.no, frelsesarmeen og www.rodekors.no.

For deg uten penger, gi mat på www.hungersite.com eller tid og varme på julaften på www.alternativjul.no

Er du fortsatt i knipe til tross for alle julegavetipsene, ta kontakt med en av jentene i reddendeengel.no så skal du se at det blir jul i år også.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger