Langt flere nordmenn enn normalt har lagt ferien til Norge i sommer, og mange kommer til å utforske hjemlandet i egen bil eller leiebil.

Det er som kjent langt fra gratis med hotellrom, restaurant, drivstoff og annet i Norge, men heldigvis finnes det en metode å redusere utgiftene til bensin og diesel på.

Hvis du betaler med kredittkortet 365Privat MasterCard på Esso-stasjoner, får du til sammen *90 øre i rabatt ved en literpris på 15,34 kroner.

Tilbudet gjelder fra første liter og varer hele året. Dette er utvilsomt Norges beste drivstoffavtale for privatkunder, og alle bilister burde derfor skaffe seg kortet for å spare mest mulig på drivstoff – både i sommer og når hverdagen kommer til høsten.

Som 365Privat Mastercard-kunde får du også tilgang til bonusprogrammet DealPAss
og sparekontoen Turbospar.

Bensinprisen kraftig opp

Drivstoffprisene i Norge har vært svært høye de siste par årene, men bilistene har kunne glede seg over et prisfall under koronakrisen. Som grafen under viser, har imidlertid prisene steget kraftig igjen de siste ukene, og det kan fort bli dyrt å tanke på norgesferien dersom man ikke skaffer seg 365-kortet.

Her kan du lese mer om 365Privat Mastercard og bestille kortet

For å bli godkjent kunde må du være over 21 år.

*Rabatt på totalt 90 øre en kombinasjon av Esso-rabatt på 34 øre og cashback på 3,65 %. Det vil si at en pumpepris på 15,34 kroner gir en cashback på 56 øre.

Renteeksempel: Ved utsatt betalt er effektiv rente 25,5 %, for brukt kreditt på 15 000,- o/12 mnd. kostnad: 1 929, totalt 16 929 kroner.

Her kan du lese mer om 365Privat Mastercard og bestille kortet