Gå til sidens hovedinnhold

Ekstralys: opptil 60 prosent på lykter og lys til bilen

Trenger du å oppgradere bilen din?

Ekstralys, som er en av Norges ledende aktører innen spesialbelysning til bil, maskin og marine, har startet sitt nyttårssalg med heftige rabatter på en rekke bestselgere.

Se hele salget her

Nå får du opptil 60 prosent i nettbutikken. Det lønner seg å slå til før bestselgerne settes opp til ordinære priser.

Her er fem av de beste kjøpene du gjør på salget hos Ekstralys:

Lazer Triple-R 850 Gen1 Standard LED fjernlys (50 %)

Leter du etter en lampe som kaster lyset langt? Da kan du bruke denne lampen fra Lazer. Den har et fantastisk lys som passer perfekt til lange strekninger.

Lampen er en mellomting av Triple-R 1000 og Triple-R 750, og er for deg som ønsker mer effekt enn 750 lampen, men likevel ikke ønsker en så stor lampe som Triple-R 1000.

Her finner du det

Rigid SR20 Kombo LED Fjernlys (30 %)

Dette er Rigids absolutt bestselger, og en av de mest populære LED-barene på markedet. Til å være et godkjent fjernlys har denne lampen en kjempegod effekt på hele 7500 lumen. Rigid er også kjent for sin fantastiske kvalitet, som vil si at du får en lampe som varer i årevis og som kommer med hele 5 års garanti.

Det unike med SR20 er at den er såpass slanke. Dette gjør at du har kjempegode muligheter til å få en proff montering. De egner seg perfekt til innfelling, men SR20 vil også se meget bra ut foran bilen.

Sjekk tilbudsprisen her

Lumen Helios CS20 LED fjernlys (20 %)

Godt lys på de mørke veiene er viktig, og veldig ofte er ikke de originale lysene gode nok. Da vil det være nødvendig med en oppgradering. Ikke alle har mulighet til å investere i produktene fra Rigid eller Lazer, men godt lys av god kvalitet burde være tilgjengelig for alle.

Lumen Helios CS20 er derfor et perfekt alternativ for de som ønsker et fjernlys av høy kvalitet som virkelig er en god oppgradering og gir tryggere kveldskjøring.

Her finner du det

Lumen LED ProSystem (20 %)

Dette er et av våre mest solgte produkter, og med god grunn. Dette er et komplett sett med oppgraderingspærer fra halogen til LED.

Lumen LED ProSystem er for de som både ønsker et hvitere og mer moderne lys, men også en oppgradering av lysstyrken. Med nesten 4 ganger mer lys enn standard halogenpærer får du virkelig en god oppgradering.

Her finner du det

SIM 3227 ekstralys (50 %)

Ønsker du noen rimelige ekstralys til bilen din, men som likevel skal gi deg godt lys? Da er dette lykten for deg. Her får du mye lys for pengene, og de vil gi deg en god oppgradering av fjernlyset ditt.

Lyktene kan minne om de klassiske Hella Rallye 3000 lyktene og har også muligheten for å montere W5W parklyspærer sammen med H1 fjernlyspæren, slik at lyktene har både fjernlys og parklysfunksjon.

Her finner du det

Sjekk også: Rigid Q2 LED arbeidslys (60 %)

Q-Serien er selve flaggskipet i arbeidslys-serien fra Rigid. Det er helt ufattelig at Rigid har pakket så mye lys inn i en så liten lampe.

Her får man et LED arbeidslys av ypperste klasse, med god spredning, heavy duty spesifikasjoner og uknuselig kvalitet. Dette er selve Rolls Royce innen arbeidslys.

Her finner du det

Her finner du hele det store nyttårssalget hos Ekstralys

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller