Mitsubishi Outlander PHEV har vært en av de mest solgte bilene i Norge hvert år siden lanseringen i 2014, og vinteren 2019 er interessen for firehjulstrekkeren rekordstor.

Les om det utrolige leasingtilbudet på Outlander PHEV lenger ned i artikklen.

Ifølge tall fra Opplysningskontoret for Veitrafikken (OFV) er økningen i salget hittil i år på utrolige 178 prosent sammenliknet med samme periode i 2018. En av årsakene til den økte populariteten er de betydelige oppgraderingene som er gjort på den nyeste modellen.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV- Norges mest solgte hybrid?

Klikk her!

Dette er oppgraderingene
Mitsubishi Outlander PHEV har blant annet fått kraftigere motor, oppgradert batteripakke, Bi-LED lys og to nye kjøremoduser. Med kjøreprogrammene Sport og Snow kan du utnytte den ladbare hybridteknologien enda bedre enn tidligere. Den elektriske rekkevidden er nå på opptil hele 54 kilometer (NEDC/CO2MPAS).

- Det er flere oppgraderinger enn du kanskje ser ved første øyekast og før du prøvekjører. Den siste modellen har en videreforedling av fronten som kalles «Dynamic Shield». Den har kraftige LED-lys også når du benytter fjernlysene. Felgene har nytt design, og den har fått en type takspoiler som gjør at bilen ser litt større ut, sier Vegard Werner, produktsjef hos importøren MMC Norge AS.

Innvendig er det nye seter med mer sidestøtte, og toppmodellen S Edition har fått eksklusive skinnseter med diamantsøm. Begge toppmodellene har nå svart innvendig taktrekk som standard.


Mest solgte med firehjulstrekk

Den kraftige økningen i salget har ført til at Mitsubishi Outlander PHEV nå er den fjerde mest solgte bilen totalt i Norge hittil i år.

- Ferske tall fra OFV viser at Mitsubishi Outlander PHEV er den mest solgte ladbare hybriden i Norge så langt i år, og i januar og februar var den også den mest solgte bilen med firehjulstrekk, fortsetter Werner.

Faktisk selger den mer enn noen annen ikke-ladbare hybrid også.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV- Norges mest solgte hybrid?

Klikk her!

Siste måned med utrolig leasingtilbud
I 2019 har Mitsubishi kjørt en meget attraktiv leasingkampanje som har ført til at antall leasingkontrakter også har økt kraftig.

*Prisen for leasing av Outlander PHEV Instyle+, som er det høyeste utstyrsnivået, er for tiden fra kun 2990 kroner per måned for bil levert i Oslo. Avtalen innebærer en bindingstid på 36 måneder (kjørelengde 45.000 km), startleie/etablering kr 75.513 kommer i tillegg, noe som gir en totalpris på bare kr 183.153 (varierer med rentenivå).

- Da får du vinterhjul og metallic lakk inkludert. Prisen har tidligere vært 3490 kroner i måneden, så her er det mye penger å spare hvis du leaser nå, forteller Werner.

Og det er nettopp nå du bør slå til hvis du ønsker å lease en Outlander PHEV. Det populære tilbudet varer nemlig bare ut mars.

- Grunnet den store etterspørselen forlenger vi tilbudet en måned til, men 31. mai er siste sjanse for dette tilbudet, fortsetterWerner .

Gratis og uforpliktende prøvekjøring
Det økte salget i vinter har også ført til at Mitsubishi-forhandlere landet rundt har opplevd en sterk økning av kunder som ønsker å prøvekjøre Outlander PHEV før de bestemmer seg for om dette er en bil som passer for dem.

- Alle våre forhandlere tilbyr selvsagt både gratis og uforpliktende prøvekjøring av Outlander PHEV. Ved å fylle ut et kortfattet registreringsskjema på våre hjemmesider, kan du enkelt bestille prøvekjøring hos din nærmeste forhandler, forteller Werner.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV- Norges mest solgte hybrid?

Klikk her!


- Skreddersydd for norske forhold

Rekkevidden for den nyeste Outlander PHEV som ren elbil er som nevnt på 54 kilometer (NEDC/CO2MPAS).

- Dette er målt med ny og strengere testmetode, slik at man kan kjøre på ren elektrisitet i hverdagen. På langtur slipper du «rekkeviddeangst» og «ladeangst», sier Werner.

Bilen har også topp moderne sikkerhetssystemer som blant annet 360 graders kamera, blindsonevarsel, fjernlysassistent, adaptiv cruise control og mer til. I tillegg er SUV-en stillegående og har praktiske systemer som tilbyr Apple CarPlay, og den er klargjort for Android Auto, Google Maps, Spotify og mer, rett opp på en trykkfølsom skjerm.

Siden lanseringen av Outlander PHEV i 2014 er det solgt over 19.000 biler fra den norske importøren. Det betyr at den er en av landets mest solgte biler.

- Dette er rett og slett en avgiftsvinner som har tatt Norge med storm. Outlander PHEV er skreddersydd for norske forhold til en familievennlig pris, avslutter Werner.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV- Norges mest solgte hybrid?

Klikk her!

* Leasingavtale 36 mnd/45.000 km. Startleie/etablering kr 75.513. Totalpris kr 183.153 (varierer med rentenivå).

Pris gjelder bil levert til forhandler i Oslo. Kostnad for frakt til lokal forhandler tilkommer. Tilbudet gjelder et begrenset antall biler. Forutsetter kontraktinngåelse innen 31.03.2019.