Alle som har mobilbrukende barn i huset, vet at hvor store regningene for telefoni, SMS, MMS, streaming og appkjøp kan bli. Det har ice tatt på alvor.

Med det nye mobilabonnementet iceJunior kutter du fakturaene drastisk, faktisk helt ned til 0 kroner. Funksjonen Kostnadskontroll sørger nemlig for at alle tjenester som koster penger, blir sperret.

Ifølge administrerende direktør i ice, Eivind Helgaker, har Norges første og eneste gratis mobilabonnement for barn blitt svært godt mottatt etter lanseringen på forsommeren.

- Det er ingen tvil om at det ble lagt merke til at ice har lansert et gratis mobilabonnement. Vi er svært fornøyde med tilbakemeldingene vi får fra de som har benyttet seg av tilbudet, forteller Helgaker.

Les mer om iceJunior og bestill her!

1 GB data inkludert
iceJunior er en trygg og og forutsigbar måte å gi barn under 13 år sitt første mobilabonnement.

Barnet får mulighet til å ringe ubegrenset til tre valgfrie numre, og inkludert i abonnementet er det 1 GB data med hele 10 Mbit/s. Dersom tre numre er for lite, kan du enkelt aktivere en tjeneste som lar barnet ringe ubegrenset til alle norske numre for 50 kroner i måneden.

Les mer om iceJunior og bestill her!

Ingen bindingstid
Abonnementet har ingen bindingstid, og du kan enkelt bytte til og fra andre ice-avtaler ved behov – for eksempel ved utenlandsreiser.

Administrerende direktør Eivind Helgaker understreker at foreldrene ikke trenger å være ice-kunder for at barna skal få gratis abonnement.

- Et gratis mobilabonnement til barna er en utvidelse av vårt tilbud til familiene som ønsker en tryggere og enklere mobilhverdag.

- Vi vet at barn har teknologi i fingrene fra de er små og ser at stadig flere under 13 år får egen mobiltelefon. Gratis-abonnementet iceJunior vil for mange være en perfekt start, sier Helgaker.

Ny tjeneste med 1000 GB i måneden
iceJunior er ikke den eneste nyheten fra ice i år. Mobilselskapet har også lansert Data Frihet med hele 1000 GB inkludert hver måned. Nå kan du endelig surfe så mye du vil uten å gå tom for data, og det koster bare 99 kroner ekstra per måned.

Det er mulig å prøve denne tilleggstjenesten i 30 dager. Får du ikke den datafriheten du ønsker, vil du få pengene tilbake. Det er heller ingen bindingstid for Data Frihet.

Les mer om Data Frihet og bestill her!

Les mer om iceJunior og bestill her!