*Nettavisen.*

Halverte parkeringskostnaden i Oslo med ny tjeneste

Reklame
Per Øyvind Skog leier parkeringsplass gjennom Nettavisen Parkering.

Per Øyvind Skog leier parkeringsplass gjennom Nettavisen Parkering.

Det er stor kamp om parkeringsplassene i Oslo etter at mange har blitt fjernet. Med ny tjeneste kan du spare mye penger.

Nettavisen Parkering er en markedsplass for parkeringsplasser hvor utleier og leietaker kan finne hverandre. Nettavisen Parkering tar seg av jobben med å finne leietakere, fakturering, betaling, purring og andre praktiske oppgaver.

Vi tok en prat med Per Øyvind Skog som leier parkeringsplass gjennom tjenesten.

Klikk på bildet for å forstørre. Per Øyvind Skog

Per Øyvind Skog

- Jeg jobber i et entreprenørselskap som har prosjekter over hele Oslo, og var derfor på leting etter en parkeringsplass i nærheten av der jeg jobber nå. Var først i kontakt med noen parkeringsselskaper før jeg kom over Nettavisen Parkering etter et google-søk. Ved å bruke tjenesten klarer jeg å halvere leiekostnaden per måned. Opplevde tjenesten som veldig grei, ingen problemer.

Vil du leie ut din parkeringsplass?

Det er svært enkelt å registrere seg. Du kan leie ut akkurat når det passer deg, også kun på dagtid når du er på jobb. Prisen bestemmer du helt selv, og inntektene er skattefrie så lenge visse krav er oppfylt. Disse kriteriene kan du lese om her. Enkelte tjener opptil 4000 kr per måned.

Her registrerer du deg

På jakt etter parkeringsplass?

Registrer deg på Nettavisen Parkering, og du vil bli varslet om ledige plasser i ønsket område så fort en plass blir ledig. Du kan også søke etter ledige plasser på Nettavisen Parkering. Du slipper å betale for hele døgnet dersom du bare trenger parkeringsplass på dagtid.

Her registrerer du deg

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag