*Nettavisen.*

Har hjulpet over 100.000 nordmenn med å få billigere strøm

Reklame
 

De siste to vintrene har strømprisen tidvis vært rekordhøy. Har du sjekket at du har en konkurransedyktig avtale? Foto: (NTB scanpix)

Det er mye penger å spare på strømregningen. Her er tjenesten som hjelper deg å finne den billigste leverandøren.

02.12.19 22:52

De to siste årene har det tidvis vært rekordhøye strømpriser i Norge, og mange husstander har opplevd sjokkartede strømregninger.

I perioder med høye kraftpriser er det ekstra viktig å velge riktig avtaletype og strømleverandør. Anbudstjenesten Strøm.no hjelper deg med begge deler.

Ved å fylle ut et enkelt skjema får du tips om hvilken strømavtale som passer ditt forbruk. Det være seg spotpris, variabel eller fastpris – du kan spare penger allerede på neste regning.

Ekstrem interesse for Strøm.no
De høye strømprisene de siste par årene har gjort norske forbrukere mer prisbevisste, og Strøm.no har derfor opplevd en sterk økning i antall brukere.

- Det siste året har vi hjulpet over 100.000 norske husstander og bedrifter med å få en bedre strømavtale, sier Gulbrand Øverbye, produktansvarlig for Strøm.no.

Selv om du kanskje har hatt en lav strømregning i sommer, er det smart å bytte strømavtale nå, slik at du ikke overbetaler når de dyrere vintermånedene kommer.

Øverbye har et godt tips til alle med fritidseiendom:

Det er fri konkurranse på strømavtaler i Norge. Dette gjelder også strømavtalen på hytta, som alt for mange glemmer å sjekke om er konkurransedyktig.

Her finner du Strøm.no

Klikk på bildet for å forstørre.  

De ansatte i Strøm.no har som mål å gi brukerne den beste og billigste avtalen på markedet. Produktansvarlig Gulbrand Øverbye er avbildet i "baren" til høyre på bildet.


Les også: Slik pruter du på boligalarmen

Slik fungerer Strøm.no
Etter å ha fylt ut et uforpliktende skjema, vil du bli kontaktet av leverandører som tilbyr billig strøm der du bor. Strømselskapene vet at de konkurrerer med andre aktører om jobben på Strøm.no. De er derfor villige til å strekke seg svært langt prismessig for å få deg som kunde.

Med Strøm.no slipper du også å bruke tid på å sammenligne priser og strømavtaler på tvers av ulike nettsider, og du er bare noen tastetrykk unna en billigere avtale.

- Vi jobber hver dag for å gjøre det enklere, raskere og kanskje litt morsommere å få en billigere og mer forståelig strømavtale, avslutter Øverbye.

Fyll ut dette skjemaet og finn ut hvor mye penger du kan spare på strømmen!

Les også: Slik får du billigst og best bredbånd der du bor

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.