*Nettavisen.*

Her er det ledige parkeringsplasser i Oslo sentrum

Reklame
Kartet viser oversikt over ledige parkeringsplasser i Oslo, hos tjenesten Nettavisen Parkering.

Kartet viser oversikt over ledige parkeringsplasser i Oslo, hos tjenesten Nettavisen Parkering.

Det er stor kamp om parkeringsplassene i Oslo etter at mange har blitt fjernet.

10.02.20 15:16

Det kan være vanskelig å finne en plass å parkere i Oslo etter at 4250 parkeringsplasser ble fjernet i 2019. Beboerparkering har blitt innført flere steder, og det ser ikke ut som at det vil bli lettere å finne parkeringsplass med årene.

Heldigvis har vi funnet en løsning på problemet. Med tjenesten Nettavisen Parkering kan du leie parkeringsplass av privatpersoner som ikke bruker sin plass, og samtidig spare både penger på billigere parkering, og miljøet ved at du slipper å kjøre rundt å lete etter en plass å parkere.

I kartet øverst i saken ser du hvor det er ledige parkeringsplasser hos Nettavisen Parkering i Oslo sentrum, og her gjelder det å være kjapp om du er interessert. Over 66 % av de som har registrert seg, er på utkikk etter en parkeringsplass, så det er tydelig at det er mangel på plasser å parkere bilen.

På jakt etter parkeringsplass?

Ved å registrer deg på Nettavisen Parkering, vil du bli varslet om ledige plasser i ønsket område så fort en plass blir ledig. Du slipper også å betale for hele døgnet dersom du bare trenger parkeringsplass på dagtid.

Her registrerer du deg

Vil du leie ut din parkeringsplass?

Det er svært enkelt å registrere seg. Du kan leie ut akkurat når det passer deg, også kun på dagtid når du er på jobb. Prisen bestemmer du helt selv, og inntektene er skattefrie så lenge visse krav er oppfylt. Disse kriteriene kan du lese om her. Enkelte tjener opptil 4000 kr per måned.

Her registrerer du deg

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag