Ice lanserer gratis mobilabonnement for barn under 13 år

Reklame

Nå kan du endelig få kontroll på kostnadene knyttet til barnas mobilbruk.

06.06.19 09:30

Alle som har mobilbrukende barn i huset, vet at hvor store regningene for telefoni, SMS, MMS, streaming og appkjøp kan bli.

Med det nye mobilabonnementet iceJunior kutter du fakturaene drastisk, faktisk helt ned til 0 kroner. Funksjonen Kostnadskontroll sørger nemlig for at alle tjenester som koster penger, blir sperret.

Les mer om iceJunior og bestill her!

1 GB data inkludert
IceJunior, som er det første gratis mobilabonnementet for barn under 13 år i Norge, er en trygg og og forutsigbar måte å gi barna sitt første mobilabonnement.

Barnet får mulighet til å ringe ubegrenset til tre valgfrie numre, og inkludert i abonnementet er det 1 GB data med hele 10 Mbit/s. Dersom tre numre er for lite, kan du enkelt aktivere en tjeneste som lar barnet ringe ubegrenset til alle norske numre for 50 kroner i måneden.

Les mer om iceJunior og bestill her!

Ingen bindingstid
Abonnementet har ingen bindingstid, og du kan enkelt bytte til og fra andre ice-avtaler ved behov – for eksempel ved utenlandsreiser.

Administrerende direktør i ice, Eivind Helgaker, understreker at foreldrene ikke trenger å være ice-kunder for at barna skal få gratis abonnement.

- Et gratis mobilabonnement til barna er en utvidelse av vårt tilbud til familiene som ønsker en tryggere og enklere mobilhverdag.

- Vi vet at barn har teknologi i fingrene fra de er små og ser at stadig flere under 13 år får egen mobiltelefon. Gratis-abonnementet iceJunior vil for mange være en perfekt start, sier Helgaker.

Les mer om iceJunior og bestill her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.