Det er smart å skaffe seg boligalarm til hus og hytte, men det kan være forvirrende og tidkrevende å finne det rette og billigste tilbudet som passer for ditt behov.

Boligalarm er et skreddersydd produkt, og prisen på totalpakken er en forhandlingssak. Akkurat som at du bør forhandle med eiendomsmegler før du selger bolig, er det hensiktsmessig å gjøre dette med alarmselskapet før du installerer alarm.

Få gode tilbud uten å prute
Mange nordmenn synes det er ubehagelig å prute. Ved å legge alarmen ut på anbud slipper du dette. Alarmselskapene vet de konkurrerer om deg som kunde, og konkurransen er hard. Dermed blir du sikret at de gir deg sine beste tilbud for å vinne mot de andre.

- Stadig flere nordmenn velger å skaffe seg boligalarm, men altfor mange velger den første og beste som banker på døra i stedet for å ta et opplyst valg. Det prøver vi å gjøre noe med, forteller Gulbrand Øverbye, produktansvarlig for Boligalarmer.no.

Finn riktig alarm til din bolig eller bedrift
Alarmselskapene har ulike komponenter, design og prismodell. På Boligalarmer.no. får du oversikt over hvem som kan levere på din adresse, og du kan velge det selskapet og de tjenestene som passer best til din bolig eller hytte.

Boligalarmer.no kan også benyttes til å finne alarm til bedrifter/organisasjoner og felles alarmanlegg i sameier og borettslag.

- Forskning viser at innbruddsalarm virker preventivt. Det mest håndfaste tallet er en reduksjon på hele 96 prosent i innbruddsrisiko. Med andre ord er det over 20 ganger mer sannsynlig at innbruddstyven velger en bolig uten alarm, forteller Øverbye.

Finn billigst og best boligalarm til din bolig her!

Slik fungerer Boligalarmer.no
Boligalarmer.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig alarm tilpasset ditt behov.

Ved å fylle ut skjemaet under får du tilbud fra flere alarmselskaper. Tilbyderne vil gi deg råd med hensyn til hvilke løsn inger som passer deg og ditt hjem best, og du står fritt til å velge det tilbudet som fremstår som mest interessant. Du kan selvsagt også velge å takke nei til tilbudene.

Les også: Har hjulpet 100.000 nordmenn med å få billigere strøm

Spar penger på innboforsikringen
Mange forsikringsselskap gir avslag på innboforsikringen om man har boligalarm tilknyttet alarmstasjon, siden dette både virker preventivt og minsker skadene om uhellet først skulle være ute.

I tillegg dekker alarmselskapene opptil 10.000 kroner i egenandel ved brann eller innbrudd. Skadene skal være meget store for at egenandelen skal overskride dette.

- Nyere alarmsystemer kommer i tillegg med mange nyttige smarthusfunksjoner, og mulighet til å sikre seg mot andre ting enn brann og innbrudd. For eksempel en vannlekkasje som skjer mens man er på ferie, avslutter Øverbye fra Boligalarmer.no.

Finn billigst og best boligalarm til din bolig her!