*Nettavisen.*

Lei ut parkeringsplassen din skattefritt nå

Reklame
Bildet viser en ledig parkeringsplass.

Det er rift om parkeringsplassene i Oslo og andre norske byer, og det kan være mulig å tjene flere tusen kroner i måneden på utleie.

Det er vill kamp om parkeringsplassene i Oslo. Dobbelt så mange leietakere som utleiere har meldt seg.

12.02.20 13:55

Det har vært stor interesse for den nye parkeringstjenesten Nettavisen Parkering etter lansering, og 300 utleiere og bileiere har meldt seg inn.

Etter at det rødgrønne byrådet i Oslo fjernet 767 offentlige parkeringsplasser i hovedstaden i 2018, og etter brakvalget for MDG 9. september kan det bli enda vanskeligere å finne bilparkering de neste årene.

Hvis du eier en privat parkeringsplass eller garasje i et området av Oslo (eller en annen storby) der det ligger mange arbeidsplasser, kan du sitte på en gullgruve.

Det er nemlig mulig å tjene flere tusen kroner i måneden skattefritt på utleie av parkeringsplass. Men hvordan skal du komme i kontakt med bileiere som ønsker å leie parkering - enten på dagtid eller hele døgnet - i ditt område av byen?

Ny tjeneste for utleie av parkering
Nettavisen Parkering er en markedsplass for parkeringsplasser hvor utleier og leietaker kan finne hverandre. Nettavisen Parkering tar seg av jobben med å finne leietakere, fakturering, betaling, purring og andre praktiske oppgaver. Nettavisen Parkering tar en provisjon på 10 prosent av inntektene for dette arbeidet.

Utleier bestemmer selv prisen, og inntektene er skattefrie så lenge visse krav er oppfylt. Disse kriteriene kan du lese om her.

Gå direkte til Nettavisen Parkering

På jakt etter parkeringsplass?
Registrer deg på Nettavisen Parkering her, og du vil bli varslet om ledige plasser i ønsket område så fort en plass blir ledig. Du kan også søke etter ledige plasser på Nettavisen Parkering. Du slipper å betale for hele døgnet dersom du bare trenger parkeringsplass på dagtid.

For bedrifter og ansatte
Har bedriften din egne parkeringsplasser? Nettavisen Parkering tilbyr administrasjon og kundeservice knyttet til plassene til ansatte. Ta kontakt her.

Registrer deg gratis på Nettavisen Parkering

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag