Alle som har overført penger i utlandet eller handlet i utenlandske nettbutikker, vet hvor dyrt og tungvint prosessen kan være. Det er grunnen til at finansappen Revolut har fått over 10 millioner brukere verden over på bare noen få år.

Med Revolut kan du gratis og superraskt overføre penger til venner og familie i utlandet som har Revolutappen , og du får markedets beste vekslingskurs for 29 valutaer. Se for deg en avansert Vipps uten gebyrer som også kan brukes utenfor Norges grenser!

- De alle fleste av oss har opplevd hvor komplisert det kan være å sende penger globalt når vi er i utlandet eller omgås med venner og kollegaer fra andre land. Å dele på en regning etter restaurantbesøket krever kontanter eller bankoverføringer, og gir ekstra avgifter.

- Det er utrolig smidig å bruke appen til å veksle til den valutaen du trenger å sende penger i, og det tar bare et par sekunder før pengene er på riktig konto, forteller Revoluts nordiske community manager Hanna Johansson.

Skaff deg et kostnadsfritt Revolut-kort her!

Unngå gebyrer og avgifter

Kort fortalt er Revolut en digital finanstjeneste der kundene får tilgang til en internasjonal bankkonto, virtuelt kort med VISA og Mastercard og en rekke tjenester og funksjoner som gjør handel, valutakjøp og overføringer ekstremt mye billigere og enklere enn du er vant til.

- Det mange ikke vet, er at vi betaler en avgift på opptil 3 prosent når vi shopper på utenlandske nettsider. Med Revolut handler du i interbank-kurs, noe som gjør shoppingen i utenlandske nettbutikker billigere enn om du bruker ditt vanlige kredittkort, sier Johansson.

Kryptovaluta og gull

I appen kan du også veksle kryptovalutaer og gull på en trygg måte. Dersom du mistenker at noen har misbrukt kortinformasjonen din, kan du selv sperre kortet i appen. Du trenger heller ikke å vente i dagevis på at kontoen din kan tas i bruk igjen – dette fikser du også enkelt i appen.

- Det har vært en stor endring i konsumvaner den siste måneden grunnet viruset. Vi bestiller mer online, spiller flere spill og leter etter alternative investeringsmuligheter. Derfor er det godt at vi kan bruke virtuelle kort til netthandel, og få tilgang til kryptovalutaer og gull direkte i appen, forteller Johansson.

Skaff deg et kostnadsfritt Revolut-kort her!

Revolut er gratis

Standardversjonen av Revolut er gratis å bruke, og det er heller ikke årsavgift eller skjulte gebyrer. Listen over smarte funksjoner og tjenester er for lang til at vi kan få med alle i denne artikkelen, men vi nevner noen til:

*Betal med mobilen i fysiske butikker i inn- og utland. Du trenger bare å knytte ditt virtuelle eller fysiske Revolut-kort til Apple Pay eller Google Pay.

*Bruk sparetjenesten i appen til å forbedre din privatøkonomi.

*Doner penger til veldedige formål i appen.

Skaff deg et kostnadsfritt Revolut-kort her!