*Nettavisen.*

Nå får du fastpris på kun 8,9 øre per kilowattime

Reklame
Billig fastpris på strøm frem til slutten av oktober

Slik sikrer du deg mot høye strømpriser de neste tre månedene.

20.07.20 10:13

Fastpris er normalt ikke den avtaleformen ekspertene anbefaler, men i enkelte situasjoner kan det lønne seg å binde strømavtalen. Ifølge statistikk fra SSB var fastpriskontrakter den klart billigste formen for strømprisavtale hele første halvår i 2019.

De siste månedene har strømprisen vært rekordlav i Norge, og det har derfor også dukket opp fastprisavtaler med en kilowattpris som er langt under det spotprisen i snitt pleier å ligge på.

Fastpris langt under normalt nivå for høsten

Hvis du bestiller kampanjen Agva Fast 3 mnd i dag, er du sikret strøm til en pris på kun 8,9 øre per kilowattime til slutten av oktober. Det tilsvarer en forventet månedspris på kun 41 kroner*.

Strømprisen pleier å ligge langt over 8,9 øre per kilowattime på høsten. Ser man på snittprisen for oktober i Sørøst-Norge de siste fire årene, var den på 46,42 øre i 2019, 49,51 øre i 2018, 32,43 øre i 2017 og 36,97 øre i 2016.

Her har du altså en fin mulighet til å sikre deg en forutsigbar og lav strømpris de neste tre månedene.

Etter kampanjeperioden følger du markedsprisen på strøm, og det er ingen bindingstid i etterkant.

Her bestiller du Agva Fast 3mnd

- Gir stabil og forutsigbar regning

Markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft anbefaler fastpris spesielt til forbrukere som ønsker stabile og forutsigbare regninger.

- I et historisk perspektiv har det ikke vært lønnsomt med fastpris, men det er samtidig svært sjeldent at spotprisen ligger så lavt som 8,90 øre per kilowattime. Med avtalen Agva Fast 3 mnd er man sikret en av de laveste prisene det norske markedet har opplevd frem til slutten av oktober – uansett hvordan prisen skulle utvikle seg, understreker Arctander.

Her bestiller du Agva Fast 3mnd


*Priseksempel på 41 kroner månenden: Leilighet i Oslo på 69 kvadratmeter. Kilde: Forbrukerrådets tjeneste strømpris.no. Nettleie kommer i tillegg.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag