Strømleverandørene kjemper en knallhard kamp om kundene, og det gir seg tidvis utslag i tilbudskampanjer med svært gunstige priser for forbrukerne. Vi har imidlertid aldri sett noe liknende som vinterkampanjen til Agva Kraft.

Selskapet topper Forbrukerrådets oversikt over landets billigste spotavtaler med en utrolig pris. I Trondheim store og deler av landet får kundene en forventet månedspris på *minus (!) 2 til 6 kroner.

Dette gjøres ved at selskapet sponser strømmen din med 30 øre per kilowattime.


Les mer om Agva Krafts tilbudskampanje og bestill her

- Den viktigste strømmåneden i året

Markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft understreker at introduksjonstilbudet kun gjelder den første måneden. Etter denne perioden blir man overført til et av selskapets øvrige spotprisavtaler.

- En slik pris kan selvsagt ikke vare evig. Men du sponses den første måneden, og det skjer i en periode som normalt er den viktigste i året ettersom man bruker mest strøm om vinteren, sier markedssjefen for lavprisaktøren som har vært prisledende siden de kom på markedet for seks år siden.

Les også: Slik får du billigst og best bredbånd der du bor

Ingen bindingstid for kampanjetilbudet

Kampanjetilbudet hos Agva Kraft har ingen bindingstid, og det er ingen punkter skrevet i liten skrift som kan gjøre avtalen dyrere.

- Etter kampanjeperioden er det helt opp til deg om du fortsetter å være kunde hos oss, fortsetter Arctander, som forteller at det er måten Agva Kraft prioriterer markedsføringsbudsjettet på som gjør det mulig for dem å tilby kampanjer med sponset strøm.

- Vi mener det er langt bedre å la kundene få glede av markedsføringskronene våre enn at vi bruker dem på dyr TV-reklame.

Høy score på Trustpilot

Agva har fått 4000 anmeldelser på Trustpilot og scorer fire og en halv stjerne av fem mulige. Det er høyt til å være strømbransjen.

- Vi er stolte over de gode tilbakemeldingene vi får, og tar stor lærdom av det vi får av kritiske tilbakemeldinger. Trustpilot er en stor, uavhengig aktør, så vi setter stor lit til de tusenvis av anmeldelsene vi får derfra.

Les mer om Agva Krafts tilbudskampanje og bestill her

*Priseksempelet på minus 6 kroner gjelder leiligheter på 69 kvadratmeter i Trondheim. Dersom man bor i en enebolig på 200 kvadratmeter i samme by, blir prisen minus 18 kroner.