*Nettavisen.*

Nettavisen etterlyser eiendomsmeglere

Reklame
 

Foto: Getty Images

Vi ser etter eiendomsmeglere som er interessert i å gå på kundebefaring til bedrifter og privatpersoner.

23.10.19 13:38

Avtalbefaring.no er en tjeneste fra Nettavisen hvor privatpersoner eller bedrifter enkelt kan bestille befaring av leverandører i forbindelse med en jobb de ønsker utført, for eksempel ved oppussing og salg av bolig.

- Tjenesten er under oppstart, og vi søker nå de første brukerne av tjenesten i oppstartsfasen, forteller direktør for innovasjon og forretningsutvikling Pål Nisja-Wilhelmsen.

Tjenesten er en moderne versjon av oppdragstjenestene som fokuserer på å gjøre selve bestillingen av tjenester sikrere for begge parter, både de som bestiller og den som skal utføre forklarer Nisja-Wilhelmsen:

- Leverandører som er usikre på om de vil ha jobben, kan ta betalt for selve befaringen slik at befaringen ikke er forgjeves. Kunden velger selv hvilke leverandører de vil takke ja til av de som har meldt sin interesse. Leverandøren velger selv hvilke befaringer de ønsker å gå på, og hvilken pris de ønsker for å gå på befaring. Etter at befaringen er gjennomført, kan man sende kunden et tilbud på jobben som ønskes utført.

Det er valgfritt å kjøpe et abonnement, men betalende leverandører prioriteres foran gratisleverandører når invitasjoner til befaringer sendes ut, og på lister og oversikter.

Er du interessert i å være blant de første som kan tilby tjenester på Nettavisens nye løsning?

Ta kontakt med oss, så får du et gratis prøveabonnement på befaringstjenesten. Ta kontakt ved å sende mail til silje.gronning@nettavisen.no.

Les mer om avtalbefaring.no her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag