*Nettavisen.*

Ønsker du å leie parkeringsplass?

Reklame
 

Her ser du en oversikt over parkeringsplasser som er ledig i Oslo. Grafikk: Google Maps.

Det er stor rift om parkeringsplasser i mange byer. En ny tjeneste gjør det mulig å leie rimelig parkeringsplass av privatpersoner.

20.11.19 10:45

Mangelen på parkeringsplasser er et faktum i Oslo, og det blir nok ikke enklere når flere skal fjernes fra hovedstaden. Økningen av beboerparkering har også gjort det vanskeligere å parkere når du trenger bilen for å komme deg til jobb.

Ferske tall fra Oslo kommune viser at det i løpet av året vil være fjernet 4250 parkeringsplasser i Oslo, mens det i fjor ble fjernet 767 offentlige parkeringsplasser.

Penger å spare
Nettavisens "Airbnb for parkeringsplasser" er en ny tjeneste som har slått godt an etter lanseringen tidligere i høst. Flere leieforhold har allerede blitt inngått og startet.

Ved å slippe å parkere kommunalt og i parkeringshus kan du spare bra med penger på å kun leie parkering når du trenger den, for eksempel når du oppholder deg på jobb. Det er også tidsbesparende og miljøvennlig å ha en fast parkeringsplass i stedet for at du må kjøre rundt og rundt for å finne en ledig plass.

Gå direkte til Nettavisen Parkering

Månedsleie av parkeringsplass
Å leie parkeringsplass eller garasje med Nettavisen Parkering er svært enkelt. Du registrerer deg gratis og får varsling hver gang en parkeringsplass eller garasje i nærheten blir ledig. Du kan også velge om du ønsker å leie kun på dagtid, og det er ingen bindingstid. I tillegg har du førsterett på å leie neste måned, men betaling må være registrert minst 1 uke før perioden starter.

Landsdekkende tjeneste
Markedsføringen har i hovedsak blitt rettet mot Oslo, men det er kommet inn registreringer fra flere steder i landet. Det er gratis å registrere seg for både utleier og leietaker, og det er også mulig å søke etter ledige parkeringsplasser på Nettavisen Parkering.

Registrer deg gratis på Nettavisen Parkering her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag