Siste sjanse: Spar stort på robotgressklippere denne helgen

Reklame
Er du misunnelig på naboens perfekte plen? Da bør du slå til på denne ukens tilbud på robotgressklippere.

Er du misunnelig på naboens perfekte plen? Da bør du slå til på denne ukens tilbud på robotgressklippere.

Denne helgen sparer du stort på robotgressklippere. Tiden er endelig inne for å slå til!

10.08.19 19:05

Ferien er over for mange av oss, og det er ikke få nordmenn som har kommet hjem til en overgrodd hage etter en sommer med gode vekstforhold for både gress og ugress.

Det kan være et slit å få plenen pen igjen med en gammeldags motorgressklipper, men tenk hvor enkel jobben ville ha vært hvis du hadde hatt en trofast robotgressklipper tilsvarende den naboen har.

Stort salg på robotgressklippere
Robotklippere er imidlertid jevnt over dyrere enn tradisjonelle gressklippere, så det lønner seg å slå til når man kan få kvalitetsmodeller på tilbud.

Ettersom sommersesongen snart er på hell, har den kjente nettbutikken Roboteksperten satt ned prisene på flere bestselgere fra kvalitetsmerker som Gardena, Robomow, Grouw, McCulloch og Worx nå i uke 32. Denne helga er altså siste sjanse for å slå til på tilbudene.

Samtlige modeller som omtales i denne artikkelen, er billigst eller helt i tetsjiktet på Prisguiden.no. Her er det mange tusenlapper å spare!

Roboteksperten har også knallgode tilbud på robotstøvsugere, robotgulvvaskere og andre robotprodukter.

Tilbudene på gressklippere varer til og med søndag 11. august.

Robotgressklippere for mindre hager

Worx Landroid M 500 – spar 2500 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.


En ideell gressklipper for plener på inntil 500 m2. Den smarte funksjonen «Cut to Edge» sørger for at kantene også klippes perfekt. Les mer eller bestill her!

Grouw S500 app control – spar 2200 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.

En appstyrt og enkel (trenger ikke programmering) gressklipper med regnsensor. Kapasitet på 500 m2. Les mer eller bestill her!

Robotgressklippere for mellomstore hager

Worx Landroid M700 – spar 3400 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.


En rask og fleksible klipper egnet for hager opptil 700 m2. Har en funksjon som gjør den i stand til å klippe kantene på plenen. Les mer eller bestill her!

Grouw M800 app control – spar 2400 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.


En svært rimelig klipper (5299 kroner) som kan håndtere plener på opptil 800 m2. Styr klipperen og følg med på arbeidet med egen app. Les mer eller bestill her!

Robotgressklippere for store hager

Robomow RS615U – spar 4800 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.


Denne modellen, som er blitt kåret til best i test av det danske Forbrukerrådet Tænk, kan klippe plener på opptil 3000 m2 (avhengig av struktur). De ekstra kraftige bladene gjør at maskinen gjør unna jobben raskere enn andre gressklippere. Klarer stigninger på opptil 36 %. Les mer eller bestill her!

Gardena Sileno Life 1250 – spar 3900 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.


Denne robuste klipperen klarer plener på opptil 1250 m2. Når du installerer den, hjelper assistenten med å kartlegge plenen din slik at roboten kjører mest mulig optimalt.

Siste sjanse: Sjekk alle robotgressklippere på salg her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.