Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk hvor lav boligrente du kan få

Ny tjeneste gjør det mye enklere å få gode rentevilkår hos bankene.

Selv om rentenivået i Norge fortsatt er lavt, har svært mange nordmenn langt høyere boliglånsrente enn det deres økonomiske situasjon skulle tilsi.

- Det har lenge vært en godt bevart hemmelighet, men det er faktisk slik at den renten du får av banken, er direkte knyttet til kredittscoren din. Samtlige norske banker bedømmer kundene sine ved å bruke kredittscore, sier daglig leder Eigil Arff Tarjem i Defero.

Kredittscoren gir banken en objektiv bedømmelse av hvor trygg betaler du er. Har du for eksempel en score som faller innenfor «Svært lav-risiko»-kategorien (734 og oppover), har du meget gode kort på hånden overfor boliglånsbankene.

Sjekk kredittscoren din gratis her!

Få tilbud om lavere rente med noen få klikk

Defero, som er en tjeneste som gir deg gratis innsikt i dine egne kredittdata, deriblant kredittscore, har akkurat lansert en ny tjeneste som gjør det enkelt å finne ut hvor lav rente du kan få på boliglån, billån og forbrukslån.

Gjennom tjenesten Defero Anbud kan du sende kredittdataene dine anonymt til de bankene du ønsker tilbud fra. Bankene får deretter mulighet til å presentere et tentativt tilbud til deg i Deferos portal basert på dataene dine. Synes du et av tilbudene du mottar er spesielt godt, står du fritt til å akseptere dette, slik at banken kan ta kontakt med deg direkte.

Les også: Ellevill priskrig - dette selskapet gir deg gratis strøm

Ved hjelp av noen få klikk vil du altså få et korrekt bilde av hva de forskjellige bankene kan tilby deg, og du kan deretter velge den foretrukne banken. Det er både uforpliktende og gratis å bruke Defero Anbud.

- Tjenesten er svært populær, og mange opplever å ha et godt forhandlingskort når de vet sine kredittscore. Vi har medlemmer som har fått renten sin redusert ned til under 2 prosent, sier Tarjem.

Les mer om Defero Anbud og sjekk om du kan få bedre rente!

Bankene konkurrerer om lånet ditt

Et viktig aspekt ved Defero Anbud er at bankene vet at de konkurrerer mot andre banker når de skal gi deg lånetilbud. Hvis du har en attraktiv profil, vil de derfor kunne strekke seg langt for å få deg som kunde.

Dersom du ikke ønsker å bytte bank, men trenger gode argumenter for hvorfor du bør få bedre rentebetingelser i den nåværende banken din, får du som Defero-medlem innsikt i kredittscoren din og annen viktig informasjon om privatøkonomien din.

Les mer om Defero og sjekk hvilken kredittscore du har!