Gå til sidens hovedinnhold

Slik er Mitsubishi Eclipse Cross som ladbar hybrid

Nå har du sjansen til å bli en av de første i Norge som sikrer seg hybridnyheten.

Outlander PHEV har vært Norges mest solgte ladbare hybrid i en årrekke, og nå viderefører Mitsbushi suksessen med det velprøvde ladbare hybridsystemet til modellen Mitsubishi Eclipse Cross.

Eclipse Cross er en skikkelig hyttebil med god plass til passasjerer og bagasje. Den har svært gode kjøreegenskaper og firehjulstrekk inkludert. Nå kan du kjøre Eclipse Cross på ren strøm i hverdagen og dra på langtur uten å tenke på lading.

Se priser og utstyrsnivå nederst i saken.

Reserver på nett nå - få bilen først

Eclipse Cross ladbar hybrid kommer til norske autoriserte Mitsubishi-forhandlere tidlig i 2021, men allerede fra i dag (4. desember) er det mulig å reservere modellen på nett. Hvis du er raskt ute, kan du bli en av de aller første som sikrer seg den sporty og veldreide ladbare hybriden.

Her kan du reservere Eclipse Cross ladbar hybrid

Eclipse Cross ladbar hybrid har oppgradert design med nytt og elegant sportslig SUV-utseende og økt komfort. Foruten det moderne eksteriøret og det komfortable og smarte interiøret, sørger Super All Wheel Control (S-AWC) for svært god fremkommelighet og kontroll selv under vanskelige kjøreforhold.

Viderefører suksessen fra verdens mest solgte ladbare hybrid

Eclipse Cross ladbar hybrid bygger videre på suksessen til Outlander PHEV, verdens mest solgte plug-in-hybrid. Eclipse Cross er utstyrt med samme twin-motor 4WD hybridsystem.

Systemet er naturligvis modifisert spesifikt for størrelsen og vekten til Eclipse Cross-chassiset. Den unike ladbar hybrid-arkitekturen består av to kraftige elektriske motorer; en foran og en bak. I tillegg har den et fremdriftsbatteri med stor kapasitet og en 2,4-liters MIVEC-motor. Bilen har et oppsett som gir rask, trinnløs og god akselerasjon.

Systemet tilpasser automatisk basert på tre ulike kjøremoduser som passer til forskjellige forhold: EV, seriehybrid eller parallelhybrid.

Her kan du reservere Eclipse Cross ladbar hybrid

Oppgradert design

Eclipse Cross har betydelige forbedringer, og et elegant og sportslig SUV-utseende.

Fronten har fått et videreutviklet uttrykk av Mitsubishis Dynamic Shield-konsept, som er tenkt å symbolisere styrke og sikkerhet. En ny støtfangerbeskyttelse foran og et oppdatert lysoppsett kompletterer frontdesignet med et dristig og dynamisk utseende.

Den elegante og slanke silhuetten fortsetter bak, med en redesignet bakluke som gir et sofistikert SUV-uttrykk. Dette gir forbedret sikt bakover. Eclipse Cross' tredimensjonale baklykter strekker seg oppover og innover, og bidrar til utseendet med en stabil og bred tilstedeværelse. Den nye bakluken har en skarpt formet sekskantdesign, og blander den elegante stilen med en SUVs robusthet og pålitelighet.

Innvendig skaper et nytt sort interiør med sølvfarger og lys grå skinnseter et sofistikert utseende. Dørlister samsvarer med bilsetenes farge for å gi et sportslig interiør av høy kvalitet. Interiøret i Eclipse Cross innbyr til en behagelig kjøretur, og oppgraderingene på den nye modellen bidrar til dette.

Her kan du reservere Eclipse Cross ladbar hybrid

Kjøreglede hele veien

Mitsubishi Motors S-AWC-system leverer stabil håndtering og presis kontroll, noe som gir føreren sikkerhet og fremkommelighet under alle forhold. Et finjustert hjuloppheng sammen med oppgraderte bakdempere gir klar forbedring i manøvrering av bilen.

Eclipse Cross kombinerer SUV-allsidighet med et dristig design, og har vunnet flere globale priser, inkludert Good Design Award i 2018 og RJC Car of the Year i 2019.

Priser og utstyrsnivå

Invite har bl.a. batterivarmesystem, fjernlysassistent (AHB) og omfattende sikkerhetsutstyr som kjørefeltvarsler (LDW) og frontkollisjonvarsel med bremseassistanse (FCM). Veil pris fra kr 449.900.

Intense+ har tilleggsutstyr som Head-Up Display (HUD), blindsonevarsler (BSW), krysstrafikk bak varsler (RCTA), adaptiv cruise control (ACC), 360 graders kamera inkl. fugleperspektiv, varme i baksetene, og 100 volt strømuttak (maksimalt 1500watt effekt). Veil. pris fra kr 473.000.

Instyle kommer med integrert TomTom navigasjon, oppvarmbar frontrute, skinnseter, og elektrisk styrt passasjersete i tillegg. Veil. pris fra kr 484.900.

Toppmodellen Instyle+ har stort panorama glasstak. Veil pris fra kr 499.900.

Prisene gjelder levert forhandler i Drammen.

Reserver Eclipse Cross ladbar hybrid nå, og få den som en av de aller første i Norge

Reklame

Best i test påskeegg 2021