*Nettavisen.*

Slik kutter du de skyhøye bensinprisene

Reklame

Det er mye penger å spare på drivstoff hvis du betaler med 365Privat MasterCard.

Kraftig hopp i bensinprisen! Nå bør du skaffe deg dette kredittkortet.

08.08.19 14:26

Hvis du har en følelse av at bensinprisen har steget i 2019, har du helt rett. Mens listeprisen på bensin lå på 15,72 kroner i slutten av desember i fjor, må man ut med 16,80 kroner i skrivende stund (uke 26). Prisen har på det meste vært over 17 kroner i år.

Slik kutter du bensinprisen med 90 øre literen

Ifølge globalpetrolprices.com er Norge for tiden det fjerde dyreste landet i verden for bensin og det nest dyreste for diesel.

Kutter regningen fra første liter
Heldigvis finnes det en enkel metode å redusere utgiftene til drivstoff på. Med kredittkortet 365Privat MasterCard får du til sammen 94* øre i rabatt med dagens bensinpris når du tanker på Esso-stasjoner. Ved en literpris på mer normale 15,34 kroner er rabatten på 90 øre.

Tilbudet gjelder fra første liter og varer hele året. Dette er utvilsomt Norges beste drivstoffavtale for privatkunder, og alle bilister burde derfor skaffe seg kortet for å spare mest mulig på drivstoff.

Som 365Privat Mastercard-kunde får du også 2 prosent cashback på alle bensinstasjoner i hele verden.

Her kan du lese mer om 365Privat Mastercard og bestille kortet

Testvinner ti ganger
365Privat MasterCard er kåret til Norges beste kredittkort av norske medier hele ti ganger de siste årene. Markedets beste drivstoffrabatt er naturlig nok én av grunnene til suksessen, men det er også andre fordeler som trekkes frem i kåringene.

Brukerne får blant annet tilgang til fordelsprogrammet Danske Bank Reward, der du får lukrative rabatter hos et stort utvalg av butikker. I tillegg får kortholderne tilbud på strømavtale, reiseforsikring og leiebil.

Det koster ingenting å eie eller anskaffe 365Privat, og du får inntil 45 dager rentefri kreditt på alle varekjøp.

For å bli godkjent kunde må du være over 21 år.

*34 øre i rabatt per liter drivstoff (inkl. mva.) på pumpeprisen, i tillegg til 3,65 prosent cashback som du får med 365Privat. Rabatten gjelder på alle Esso-stasjoner i Norge, med unntak av enkelte marinaer og små stasjoner.

Eff.rente 25,53%, 15.000 o/12 mnd, kr. 16.929. Årsgebyr: 0 kr.

Her kan du lese mer om 365Privat Mastercard og bestille kortet

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.