Slik velger du riktig lader til elbilen

Reklame

Har du kjøpt deg elbil, men vet ikke hvilken lader du skal velge?

I mars 2019 ble det for første gang solgt flere nullutslippsbiler enn andre typer biler i Norge. Tusenvis av nordmenn er nylig blitt elbileiere, og mange har spørsmål knyttet til lading og ladeutstyr.

Finn det beste tilbudet på hjemmelader inkludert montering her!

Til Tesla Modell 3, som alene utgjorde halvparten av de nye elbilene i mars (5315 biler), er det ikke mulig å bruke Teslas vanlige superladere. Det er i ferd med å settes opp en ny type superladere for denne modellen, men disse er ikke på plass på alle Teslas ladestasjoner ennå. Er du modell 3-eier, bør du derfor sjekke appen for å finne nærmeste stasjon som har fått de nye laderne.

Det beste er selvsagt å lade bilen hjemme, men visste du at det er ulovlig å lade elbil med vanlig stikkontakt? Vanlige stikkontakter tåler ikke belastningen av å lade en elbil, og derfor er det viktig at du har en elbillader som passer for deg.

Det er flere elbilladere på markedet, men hvilken passer best hjemme hos deg? Gratistjenesten nylader.no har gjort det superenkelt å finne den beste og tryggeste laderen for din bil.

Oppgi en kort beskrivelse av din situasjon, og nylader.no vil setter deg i kontakt med den leverandøren som kan gi deg det tilbudet lader og installasjon. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Gå inn på nylader.no og få det beste tilbudet på hjemmelader

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.