Spar 38.000 kroner på nye Outlander PHEV

Reklame
Mitsubishi Outlander PHEV har vært landets mest solgte ladbare hybrid fem år på rad.

Mitsubishi Outlander PHEV har vært landets mest solgte ladbare hybrid fem år på rad. Foto: Sverre Hjørnevik

Mitsubishi slår til med en svært lukrativ aprilkampanje på Norges mest solgte ladbare hybrid.

22.05.19 09:23

Mitsubishi Outlander PHEV har vært en av de mest solgte bilene i Norge hvert år siden lanseringen i 2014, og i 2019 er interessen for firehjulstrekkeren rekordstor.

Nå i mai har Mitsubishi en ny kampanje på Outlander PHEV der du sparer hele 38.000 kroner på ekstrautstyr (uten tillegg i prisen):

*Avtagbart hengerfeste

*Vinterhjul

*Metallic lakk

*Skillegitter

*Ladekabel Mode 3

Les mer om apriltilbudet her

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV - Norges mest solgte ladbare hybrid?

Klikk her!

Selger stadig flere Outlander PHEV
Ifølge tall fra Opplysningskontoret for Veitrafikken (OFV) er økningen i salget av Mitsubishi Outlander PHEV hittil i år på utrolige 112 prosent sammenliknet med samme periode i 2018.

En av årsakene til den økte populariteten er de betydelige oppgraderingene som er gjort på den nyeste modellen (les mer lenger ned i artikkelen).

Det er den uslåelige kombinasjonen god pris, mye plass, firehjulstrekk og en elektrisk rekkevidde på 45 kilometer (målt med EUs nye testprosedyre WLTP) som gjør Mitsubishi Outlander PHEV til den mest solgte ladbare hybriden fem år på rad.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV - Norges mest solgte ladbare hybrid?

Klikk her!

- Himmelsk å kjøre Outlander PHEV
Den erfarne brannmannen Ronny Sigde og kona Anita Nummedal var ikke i tvil om at Outlander PHEV var det rette valget for dem da skulle investere i ny bil.

De så etter en stor og sikker firehjulstrekker som taklet norske vinterforhold. Med familie på Voss var det viktig at bilen kunne klare de harde værforholdene på Hardangervidda. Den måtte også kunne trekke båthenger og ha god plass til hunden Bono.

– Det var helt himmelsk å kjøre den over Hardangervidda. Jeg har kjørt over der med mange type biler, men med denne bilen var det ikke noe problem. Den var veldig grei på is, sier Anita Nummedal.

Klikk på bildet for å forstørre.

– Du får en stor, stødig og kraftig bil til en hyggelig pris sammenliknet med andre SUVer, sier Ronny Sigde. Foto: Brand Studio.

I tillegg ønsket paret å kunne kjøre elektrisk i hverdagen, men samtidig ha muligheten til å kunne kjøre lenger med drivstoff.

– Du vil ikke kjøre over fjellet med bare batteri. Det er greit å ha mulighet til å kjøre på drivstoff så du slipper å stå i en kolonne og være redd for at batteriet går tomt, sier Sigde.

– Du får en stor, stødig og kraftig bil til en hyggelig pris sammenliknet med andre SUVer. I tillegg synes jeg du får med mye sikkerhetsutstyr. Mitsubishi har et godt rykte på seg for å ha bra kvalitet og biler som går lenge, avslutter Sigde.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV - Norges mest solgte ladbare hybrid?

Klikk her!

Oppgradert modell
Den forsterkede interessen for Outlander PHEV nå i 2019 forklarer Vegard Werner i MMC Norge AS med at den nye modellen har fått betydelige oppgraderinger.

Bilen har blant annet fått kraftigere motor, oppgradert batteripakke, Bi-LED lys og to nye kjøremoduser. Med kjøreprogrammene Sport og Snow kan du utnytte den ladbare hybridteknologien enda bedre enn tidligere. Den elektriske rekkevidden er nå på hele 45 kilometer (WLTP).

- Det er flere oppgraderinger enn du kanskje ser ved første øyekast og før du prøvekjører. Den siste modellen har en videreforedling av fronten som kalles «Dynamic Shield». Den har kraftige LED-lys også når du benytter fjernlysene. Felgene har nytt design, og den har fått en type takspoiler som gjør at bilen ser litt større ut, forteller Werner.

Innvendig er det nye seter med mer sidestøtte, og toppmodellen S Edition har fått eksklusive skinnseter med diamantsøm. Begge toppmodellene har nå svart innvendig taktrekk som standard.

Klikk på bildet for å forstørre.

Vegard Werner, produktsjef hos importøren MMC Norge AS, har stor grunn til å glede seg over salget av Mitsubishi Outlander PHEV i vinter.

Gratis og uforpliktende prøvekjøring
Det økte salget i vinter har også ført til at Mitsubishi-forhandlere landet rundt har opplevd en sterk økning av kunder som ønsker å prøvekjøre Outlander PHEV før de bestemmer seg for om dette er en bil som passer for dem.

- Alle våre forhandlere tilbyr selvsagt både gratis og uforpliktende prøvekjøring av Outlander PHEV. Ved å fylle ut et kortfattet registreringsskjema på våre hjemmesider, kan du enkelt bestille prøvekjøring hos din nærmeste forhandler, forteller Werner.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV - Norges mest solgte ladbare hybrid?

Klikk her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.