*Nettavisen.*

Stort salg på på lykter og lys til bilen

Reklame
Høsten er her, og nå er det på tide å gjøre bilen klar for den mørke årstiden.

Høsten er her, og nå er det på tide å gjøre bilen klar for den mørke årstiden.

09.09.19 17:05

Ekstralys, som er en av Norges ledende aktører innen spesialbelysning til bil, maskin og marine, har startet et gigantisk høstsalg med heftige rabatter på en rekke bestselgere.

Ekstralys har gjennom en årrekke hatt en høstkampanje på Hella-produkter, men i år har de bestemt seg for å tilby kundene en mer innholdsrik kampanje. I tillegg til Hella får du nå knallgode tilbud på produkter fra kjente produsenter som Rigid, Lazer og Lumen.

Se også: Søker sjåfører som vil teste den oppgraderte Outlander PHEV

Visste du forresten at det kom nye regler for fjernlys i fjor? Nå kan du montere så mange ekstra fjernlys du vil. Les mer her!

Her er seks av de beste kjøpene du gjør på salget hos Ekstralys:

Lumen Cyclops9 LED fjernlys

Klikk på bildet for å forstørre.

Selv om LED-barer er blitt en stor hit på fjernlysmarkedet, er det fortsatt mange som ønsker runde lamper. En rund lykt gir det tradisjonelle utseendet og burde ikke gå utover hvor godt fjernlys man kan få. Med Cyclops9 får du både det runde klassiske utseendet, men også en lysstyrke på 9324 lumen som virkelig gjør mørkekjøringen til en fryd. Sjekk tilbudsprisen her!

Rigid SR20 Kombo LED Fjernlys

Klikk på bildet for å forstørre.Dette er Rigids absolutt bestselger, og en av de mest populære LED-barene på markedet. Til å være et godkjent fjernlys har denne lampen en kjempegod effekt på hele 7500 lumen. Rigid er også kjent for sin fantastiske kvalitet, som vil si at du får en lampe som varer i årevis og som kommer med hele 5 års garanti. Det unike med SR20 er at den er såpass slanke. Dette gjør at du har kjempegode muligheter til å få en proff montering. De egner seg perfekt til innfelling, men SR20 vil også se meget bra ut foran bilen. Sjekk tilbudsprisen her!

Lazer Linear 12 Elite LED Fjernlys

Klikk på bildet for å forstørre.


Denne fantastiske lampen fra Lazer gir et virkelig godt fjernlys. Med hele 8100 lumen har den en kjempegod effekt, og kombinert med det perfekte lysbildet gir den deg alt du kan drømme om av et ekstralys. Med kun 4 cm høyde er den også perfekt til å monteres lavt eller innfellbart i grill. Sjekk tilbudsprisen her!

Hella Rallye 3003

Klikk på bildet for å forstørre.


Hella Rallye 3003 er en flott og moderne lykt med Hellas mest effektive reflektor. Rallye er svært populær både på personbil og større kjøretøy, og er blant Hellas rimeligste, men også beste lamper. Denne lykten er den største utgaven av Rallye 3003-serien og har en diameter på 22,2 cm. Dette er den klassiske "store" lyktestørrelsen for runde ekstralys. Sjekk tilbudsprisen her!

Hella Comet 200FF xenonsett

Klikk på bildet for å forstørre.


Comet 200FF i xenonutgaven er en av de mest populære xenonlyktene på markedet, og tilbyr et fantastisk lysutbytte. Med Hella sin anerkjente robuste kvalitet er du også godt sikret med gode fjernlys i årevis. Lampene er svært godt kjent, og en kundefavoritt for de som ønsker xenonlykter for sine ekstralys. Sjekk tilbudsprisen her!

Rigid D-Serie PRO LED Arbeidslys

Klikk på bildet for å forstørre.


Dette er et sett virkelige heftige LED arbeidslamper til bil og anleggs-maskin. 3168 lumen er utrolig mye lys, til sammenligning er dette mer enn 3 halogenlyskastere! Det er helt ufattelig at Rigid har pakket så mye lys inn i en så liten lampe. Her får man et LED arbeidslys av ypperste klasse, med god spredning og uknuselig kvalitet. Dette er selve Rolls Royce innen arbeidslys. Sjekk tilbudsprisen her!

Her finner du hele det store høstsalget hos Ekstralys

Se også: Søker sjåfører som vil teste den oppgraderte Outlander PHEV

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.