*Nettavisen.*

Supertilbud: Bruk så mye strøm du vil frem til august for kun 500 kroner

Reklame
Agva Kraft har kommet en ny avtale som garanterer deg svært lave strømregninger i sommer.

Agva Kraft har kommet en ny avtale som garanterer deg svært lave strømregninger i sommer.

Med denne strømavtalen er du sikret lave regninger de kommende månedene. Men du bør være rask.

27.05.20 07:55

Selv om strømprisen for tiden er lav, er det stor forskjell på de billigste og de dyreste strømavtalene. Tall fra Forbrukerrådets offisielle prisoversikt for strømavtaler viser at du må betale opptil 1300 kroner i måneden hvis du har en av de dyreste variabelavtalene.

Bruk så mye strøm du vil for 500 kroner

Nå er det kommet en ny avtale på markedet som gjør at du kun betaler 500 kroner for strømforbruket ditt fra dagen du starter opp avtalen og frem til og med 1. august.

Med avtalen Agva Sommerstrøm er du altså sikret svært lave strømregninger de neste månedene selv om strømprisen skulle stige kraftig.

For å få mest mulig ut av avtalen økonomisk lønner det seg å slå til på tilbudet så fort som mulig - det blir altså dårligere for hver dag du venter.

- Dette er en fin måte å teste en ny leverandør på samtidig som du får svært billig strøm. Ved å gi et slikt tilbud håper vi å få vist oss frem til mange nye kunder. Er du fornøyd, håper vi at du blir med videre, men det er ingen bindingstid, forteller markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

Her bytter du enkelt og gratis til Agva Sommerstrøm

Klikk på bildet for å forstørre. Så mye må man betale i måneden for de dyreste strømavtalene på markedet. Priseksempel fra Strømpris.no på boliger på 200 kvadratmeter i Bergen.

Så mye må man betale i måneden for de dyreste strømavtalene på markedet. Priseksempel fra Strømpris.no på boliger på 200 kvadratmeter i Bergen.

Høy score på Trustpilot

Agva Kraft har fokus på miljøet og kjøper kun inn strøm fra 100 % fornybare kilder. Dette er inkludert i prisen på 500 kroner.

Agva har fått 4000 anmeldelser på Trustpilot og scorer fire og en halv stjerne av fem mulige. Det er høyt til å være strømbransjen.

- Vi er stolte over de gode tilbakemeldingene vi får, og tar stor lærdom av det vi får av kritiske tilbakemeldinger. Trustpilot er en stor, uavhengig aktør, så vi setter stor lit til de tusenvis av anmeldelsene vi får derfra.

Etter 1. august fortsetter kundeforholdet på Agva Spotpris dersom man ønsker å fortsette som kunde hos Agva Kraft.

Her bytter du enkelt og gratis til Agva Sommerstrøm

Refinansiering: Samle smålån og kreditter til ett lån og få lavere rente

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag