*Nettavisen.*

Utrolig tilbud på populær VPN-tjeneste

Reklame
Man using digital tablet. VPN concept Man using digital tablet. VPN concept

VPN er en billig måte å surfe sikkert på.

Med en VPN-tjeneste kan du surfe sikkert og få tilgang til amerikanske strømmetjenester.

19.06.20 14:41

Stadig flere nordmenn skaffer seg et virtuelt privat nettverk, bedre kjent som en VPN-tjeneste. Kort forklart bruker man VPN til å surfe anonymt og sikkert på nett.

Du kobles til en server som normalt står i et helt annet land enn det du befinner deg i, og nettkommunikasjonen din kan dermed ikke spores tilbake til deg. Slik kan du ivareta datasikkerheten din ved å beskytte deg mot overvåking, hacking, svindel og andre farer. VPN er spesielt viktig hvis du er koblet på offentlig wifi.

Få tilgang til amerikanske strømmetjenester

Sikkerhet er imidlertid bare én av mange fordeler med VPN. En del av VPN-tilbyderne gir deg muligheten til å koble deg opp på servere i land som gir tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix og enkelte andre amerikanske strømmetjenester.

De amerikanske versjonene har gjerne et mye større utvalg enn det norske kunder får, og du kan ofte se premierer på populære filmer og serier lenge før lanseringsdato i Norge.

NordVPN, som trolig er den mest brukte VPN-tjenesten blant nordmenn, blir ofte kåret til den beste aktøren for amerikansk strømming i tester av VPN-tilbydere. Ikke alle VPN-tilbydere kan gi kundene sine tilgang til amerikanske strømmetjenster. Hvis slik tilgang er den viktigste grunnen for å skaffe seg VPN, er NordVPN et meget godt valg.

70 % rabatt for nye kunder

Akkurat nå har NordVPN et uslåelig tilbud som gir nye kunder 70 prosent avslag. Her har du en unik mulighet til å skaffe deg det som etter manges mening er den beste VPN-tjensten i markedet til en svært rimelig pris.

På tilsvarende måte som du kan få tilgang til amerikanske strømmetjenester med NordVPN, kan du se NRK og andre norske tjenester og programmer i utlandet ved å koble deg opp på en norsk server. Du kan også få tilgang til blokkerte sider og tjenester hvis du befinner deg i et land der myndighetene sensurerer internett.

Genialt hvis du er på utenlandsferie eller bor eller studerer i utlandet.

Slik sparer du 70 % på NordVPN

To andre VPN-favoritter

PureVPN er en annen mye brukt tjeneste blant nordmenn. PureVPNs skyldes i hovedsak det gunstige prisnivået for tjenestene, høy fart, at man har til sammen 2000 servere i hele 140 land, og god brukervennlighet.

PureVPN har en score på meget sterke 4,8 av 5 mulige poeng på Trustpilot, noe som tyder på at kundene er svært fornøyde.

Prøv PureVPN i 7 dager for kun 0,99 cent!

Et tredje og meget godt alternativ er F-Secure, som både tilbyr førsteklasses cybersikkerhet og en VPN-tjenste.

F-Secure kan du prøve helt gratis her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag