Gå til sidens hovedinnhold

Gullskjerm og kaos

Lørdager er alltid en spennende dag på CeBIT. Flere hundre tusen er inne på messeområdet, og det er kamp om å se de kuleste produktene.

CeBIT/HANOVER (TV 2 Nettavisen): I motsetning til en del andre messer, er CeBit åpen for alle som er villig til å betale for inngangen. Det betyr at messen på lørdager flommer over at teknologiinteressert ungdom som vil se hva som er det nyeste i IT-verdenen – og ikke minst få gratis ting som produsentene kaster ut til alle som skriker høyt nok.

Men selv om det kan være vanskelig å komme seg frem, er det fortsatt mye spennende å se. Lørdagen fikk vi blant annet med oss digital portrettegning, LCD-tv-er i gull, lagringstårn for Blu-Ray på 30 terabyte – 30.000 gigabyte, og vi ble sytt for verdens dyreste mp3-spiller.

På bildet over kan du se Panasonic som skryter av verdens største skjerm, og ikke minst reklamerer for Blu-Ray-standarden.

Vi fikk også se en bærbar datamaskin med en skjerm som viste to biler samtidig, for å hindre innsyn fra sidene, og en annen datamaskin med avtakbar skjerm.

Se flere bilder fra CeBIT i bildespesialen under.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre