*Nettavisen* Økonomi.

Gunnar Stavrum har fått 113.000 nye lesere

 

GODT FORNØYD: Sjefredaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen smiler bredt når han ser de nye lesertallene. Foto: Mariam Butt (NTB scanpix)

Nye offisielle tall viser at Nettavisen har fått over 112.800 nye lesere det siste året. – Fantastisk, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum.

15.10.19 11:02

Tirsdag morgen kom de nye offisielle tallene for alle norske mediehus. Papiravisene er i fritt fall, men flere nettmedier gjør det veldig godt. Et av dem som utmerker seg er Nettavisen.

Ifølge undersøkelsen gjort av instituttet Kantar har Nettavisen 441.600 daglige lesere. Det er en oppgang fra 328.800 lesere for ett år siden.

– Fantastisk! Det viser at leserne våre liker vår miks av ferske nyheter og friske meninger. Jeg er veldig glad for at økonomidekningen har så gode tall og at leserne liker vårt fokus på offentlig sløsing, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum.

De nye tallene kommer dagen etter nyheten om at Nettavisen er blitt landets nest største leverandør av økonominyheter.

Stavrum mener dette viser at Nettavisens økonomisatsing har virket.

– Utviklingen vi har hatt i 2019 viser det var riktig å satse på økonomiområdet som vi gjorde før nyttår. Vi har satt en helt ny redaksjon i Oslo og har kontorer både i Stavanger og Trondheim som tilhører den samme redaksjonen. Det er stor interesse for økonomi blant våre lesere og vi må levere innsikt og stoff som de forventer, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag