Aksjeanalyser.com, og som leverer omfattende uavhengige analysetjenester for investorer på Oslo Børs, har idag sett nærmere på følgende fem aksjer på Oslo Børs for sine medlemmer:

  • Scatec Solar (ticker: SSO)
  • Storebrand (ticker: STB)
  • Norwegian Air Shuttle (ticker: NAS)
  • Telenor (ticker: TEL)
  • XXL (ticker: XXL)


Nedenfor her kan du lese tre av disse tekniske analysene av Aksjeanalyser.com idag, og av selskapene: Scatec Solar (SSO), Norwegian Air Shuttle (NAS) og XXL ASA (XXL).

En het oppkjøpskandidat på Oslo Børs

Høsten 2018 kom nyheten om at Equinor (EQNR) hadde kjøpt en stor post aksjer i Scatec Solar (SSO), og at Equinor etter dette kjøpe eide rundt 10 prosent av aksjene i selskapet.

Aksjeanalyser.com har lenge vært svært positive til Scatec Solar (SSO) og har hatt en rekke positive analyser av aksjen de seneste årene.

Idag har Aksjeanalyser.com altså sett nærmere igjen på blant annet Scatec Solar (SSO) for sine medlemmer.

Scatec Solar (ticker på Oslo Børs: SSO)

Scatec Solar is an integrated independent solar power producer, delivering affordable, rapidly deployable and sustainable clean energy worldwide. A long- term player, Scatec Solar develops, builds, owns, operates and maintains solar power plants and has an installation track record of more than 1 GW. The company has a total of 1.6 GW in operation and under Construction in Argentina, Brazil, the Czech Republic, Egypt, Honduras, Jordan, Malaysia, Mozambique, Rwanda, South Africa and Ukraine.

For mer informasjon om selskapet, se her: http://www.scatecsolar.com/

Teknisk Analyse av Scatec Solar (ticker på Oslo Børs: SSO)

Scatec Solar (ticker på Oslo Børs: SSO) viser en sterk utvikling innenfor både en kortsiktig og langsiktig stigende trend (jf. diagrammer nedenfor i saken her).

Aksjen konsoliderer i det korte bildet innenfor en rektangel formasjon (jf. dagchart) og det vil utløses nye positive tekniske signaler for aksjen ved et brudd over NOK 89.00-nivået.

Ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD signaliserer alle videre oppgang for aksjen på kort sikt, og dermed kan et slikt brudd over NOK 89.00 - 90.00 nivået gjerne være nært forestående.

Aksjen tester nå et motstandsnivå opp i mot øvre trendlinje i den mellomlangsiktige stigende trenden (jf. ukediagram).

Det samlede svært positive tekniske bildet for aksjen indikerer at en ny og brattere stigende trend kan være under etablering for aksjen.

I henhold til den langsiktige stigende trenden så indikeres et potensiale for aksjen helt opp rundt NOK 140.00 - 160.00 på 6-12 måneders sikt.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, har vært i kjøpssignal for Scatec Solar (SSO) det meste av tiden under den kraftige oppgangen for aksjen de seneste årene (jf. diagram 'SignalListen' nedenfor i saken her).

Basert på dette samlede svært positive tekniske bildet for Scatec Solar (SSO) så gjentar Aksjeanalyser.com idag sine mange tidligere positive analyser av aksjen.

Aksjeanalyser.com vurderer potensialet for aksjen til å være NOK 105.00 - 110.00 på 1-3 måneders sikt, og NOK 140.00 - 160.00 på 6-12 måneders sikt.

Videre så vurderer Aksjeanalyser.com Scatec Solar (SSO) som en het oppkjøpskandidat, og Aksjeanalyser.com ser ikke bort ifra at Equinor kan være interessert i å kjøpe opp hele selskapet som en del av sin strategi om å satse mye på fornybarsektoren i årene fremover.

Equinor (EQNR) eier idag rundt 10 prosent av aksjene i Scatec Solar (SSO).

Nyhet ifra den 15/11-2018 07:51 - Har kjøpt Scatec Solar-aksjer for 700 millioner

Equinor meldte 15. november 2018 at selskapet hadde kjøpt 11.020.000 aksjer i Scatec Solar, ifølge en pressemelding fra selskapet den gang.

Aksjene hadde en samlet pris på omtrent 700 millioner kroner, og kjøpet tilsvarte 9,7 prosent av alle aksjene i Scatec Solar.

- Investeringen i Scatec Solar styrker vår posisjon i en raskt voksende fornybarsektor. Vi supplerer porteføljen med lønnsom solenergi, i tråd med vår strategi for å utvikle oss som et bredt energiselskap, uttalte konserndirektør for Nye Energiløsninger i Equinor, Pål Eitrheim, i en kommentar.

Equinor flagget ifølge nyhetsbyrået TDN Finans en eierandel på litt over 10 prosent i Scatec Solar. Det inkluderer aksjer eid av Equinor ASA og aksjer forvaltet av Equinor Asset Management ASA.

Saken fortsetter nedenfor annonsen her...

Nå kan du få hele 34% rabatt på 12 måneders medlemskap hos Aksjeanalyser.com (tilbudet gjelder t.o.m. 30/04-2019), og for NÅ en pris av kun NOK 3.952,-. Du får da tilgang til alt av omfattende uavhengige analysetjenester, og som Aksjeanalyser.com leverer for investorer på Oslo Børs og de nordiske børsene.

Teknisk Analyse av Scatec Solar (ticker på Oslo Børs: SSO):

Norwegian Air Shuttle (ticker på Oslo Børs: NAS)

Norwegian is a listed company on the Oslo Stock Exchange and is the world's 5th largest low-cost airline operating 500 routes to 150 destinations in Europe, North Africa, Middle East, Thailand, Caribbean, the U.S and South America. In 2018, Norwegian carried more than 37 million passengers. Norwegian has 11,000 employees and a modern, environmentally friendly fleet of more than 150 aircraft with an average age of 3.8 years.

For mer informasjon om selskapet, se her: http://www.norwegian.no/

Teknisk Analyse av Norwegian Air Shuttle (ticker på Oslo Børs: NAS)

Norwegian Air Shuttle (ticker på Oslo Børs: NAS) viser en svært negativ utvikling både på kort og lang sikt.

Aksjen finner noe teknisk støtte rundt dagens nivå ved NOK 47.00-nivået fra tidligere bunn i midten av februar 2019, men utover det så er det lite teknisk støtte for aksjen videre nedover.

Norwegian-aksjen er i en bratt fallende trend, og får aksjen et etablert brudd ned under NOK 47.00-nivået, ja så vil den kunne falle videre til både NOK 40.00 og gjerne ned mot NOK 30.00 - 35.00 på 3-6 måneders sikt.

Aksjen finner altså noe teknisk støtte nå rundt NOK 47.00-nivået, og samtidig så indikerer ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD at en rekyl opp for aksjen kan være nært forestående.

Det tekniske bildet for aksjen signaliserer altså at en kortsiktig rekyl opp kan være nært forestående.

På oppsiden vil det da være en del teknisk motstand for aksjen i området rundt NOK 55.00 - 65.00.

Aksjen vil blant annet møte teknisk motstand opp imot 50-dagers glidende gjennomsnitt rundt NOK 60.00-nivået.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, har vært i salgssignal for Norwegian-aksjen det meste av tiden under det kraftige kursfallet for aksjen de seneste par årene (jf. diagram 'SignalListen' nedenfor i saken her).

Seneste salgssignalet for Norwegian-aksjen iht Aksjeanalyser.com sin SignalListen ble utløst i begynnelsen av oktober 2018, og da aksjen var rundt NOK 120.00 (jf. diagram 'SignalListen' nedenfor).

Det tekniske bildet for Norwegian-aksjen indikerer altså at en kortsiktig rekyl opp for aksjen kan komme dersom støttenivået som aksjen nå tester rundt NOK 47.00 holder de nærmeste dagene og ukene.

Hvis aksjen derimot skulle få et etablert brudd under NOK 47.00-nivået, ja så vil den kunne falle kraftig videre og gjerne helt ned imot NOK 35.00 - 40.00 på 3-6 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Norwegian Air Shuttle (ticker på Oslo Børs: NAS):

XXL ASA (ticker på Oslo Børs: XXL)

XXL er en ledende sportskjede med varehus og e-commerce i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Østerrike. XXL er den kjeden som vokser raskest blant de store sportskjedene i Norden. XXL appellerer til en stor kundegruppe med sitt "one-stop-shop" konsept. Under samme tak tilbys et stort utvalg av klær og utstyr for sports-, jakt- og friluftsaktiviteter. XXL har som mål å ha de største butikkene med de laveste prisene og det største vareutvalget, med hovedvekt på kjente merkevarer.

For mer informasjon om selskapet, se her: http://www.xxlasa.com/

Teknisk Analyse av XXL ASA (ticker på Oslo Børs: XXL)

XXL-aksjen har vist en svært negative utvikling både på kort og lang sikt, og er i en bratt fallende trend som startet i begynnelsen av 2018 (jf. ukediagram nedenfor i saken her).

Aksjen har stupt ifra rundt NOK 95.00 i begynnelsen av 2018, og til en bunn ved NOK 21.65 den 19/12-2018.

XXL-aksjen stupte altså vanvittige 77 prosent iløpet av 2018.

Nå indikerer det tekniske bildet for aksjen at en bunn kan være etablert, og at aksjen kan stå foran en videre oppgang i tiden fremover.

Aksjen tester nå et viktig teknisk støttenivå i området rundt NOK 27.00 - 28.00 (jf. dagdiagram nedenfor).

Her er det også teknisk støtte ved nedre trendlinje i den kortsiktige stigende trenden for aksjen som startet i desember 2018 (jf. dagdiagram nedenfor).

Det understrekes imidlert at risikoen ved å investere i aksjen som er svært volatil, ja risikoen er da også svært høy.

Det samlede tekniske bildet for XXL-aksjen indikerer et mulig potensiale for aksjen opp mot NOK 34.00 - 40.00 på 3-6 måneders sikt.

Aksjen handles torsdag formiddag rundt NOK 29.00.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, har vært i salgssignal helt siden slutten av februar 2018 for XXL-aksjen, og den gang var aksjen rundt NOK 80.00.

Siden den gang har aksjen stupt og var lavest i NOK 21.65 den 19/12-2018, mens aksjen idag handles rundt NOK 29.00.

Det samlede tekniske bildet for XXL-aksjen signaliserer en mulig oppgang for aksjen på kort sikt innenfor den kortsiktige stigende trenden som er etablert for aksjen siden bunnen i slutten av desember 2018 (jf. diagrammer nedenfor).

Aksjen er altså svært volatil (svinger veldig mye) så det innebærer da naturligvis også svært høy risiko ved å investere i aksjen.

Aksjeanalyser.com vil se nærmere igjen på XXL når et eventuelt kjøpssignal utløses for aksjen iht til Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen.

SignalListen hjelper investorer til å få med seg mye av de større oppgangsperioder på børsene, og ikke minst å kunne unngå mye av de større nedgangsperiodene. Slik har man mulighet for en betydelig meravkastning i forhold til en sitt- og hold strategi hvor du er med på alle oppganger men også på alle nedganger.

Få konkrete kjøps- og salgssignaler, basert på tekniske- og kvantitative trendanalyser, hver uke på alle de mest omsatte aksjene ved de nordiske børsene og de amerikanske børsene og på viktige børsindekser.

Les mer om Aksjeanalyser.com sine tjeneste for medlemmer og SignalListen her...

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av supertilbud med hele 34% rabatt på VIP medlemskap før den 31/03-2019!

Teknisk Analyse av XXL ASA (ticker på Oslo Børs: XXL):

Charts hentet i fra analyseprogrammet Vikingen som du nå kan få kjøpt med hele 30% rabatt som medlem via Aksjeanalyser.com. Les mer her…

Husk også å ha lest Aksjeanalyser.com sin disclaimer her…