Gå til sidens hovedinnhold

Hemmelig WGI-møte nå

Toppene i pyramidesystemet World Games Inc. er nå samlet til hemmelig møte på Aker Brygge. TV 2 Nettavisen er blitt kastet ut i kulda.

Lederne i World Games Inc (WGI) er ved lunsjtider tirsdag samlet til et lukket og hemmelig møte i Felix Konferansesenter på Aker Brygge i Oslo. Alle de norske verdenslederne er til stede, samt et ukjent antall internasjonale representanter fra selskapet. I alt deltar mellom 20 og 30 personer på møtet.

TV 2 Nettavisen forsøkte å få tilgang til møtet, men ble kastet på gaten.

WGIs myteomspunnede australske styreformann Greg Kennedy er også til stede på møtet, opplyser en anonym, engelsktalende representant for WGI.

Vedkommende opplyser også at det er planlagt sendt ut en pressemelding rundt klokken 15.

Frykter avvikling
Hemmelighetskremmeriet rundt møtet har vært omfattende, ikke minst fordi det de siste dagene har gått rykter om at WGI-lederne planlegger å avvikle selskapet. Flere medlemmer har nå varslet sak mot WGI, ettersom de mener å ha millioner av kroner utestående.

- Ingen kommentar, sier verdensleder Mads Østvang når TV 2 Nettavisen spør hva møtet dreier seg om. Østvang har i løpet av de to siste årene angivelig tjent rundt 20 millioner kroner på WGI:

I tillegg til de 21 medlemmene som har varslet sak mot WGI, venter tusenvis av selskapets medlemmer på utbetalinger fra selskapet. WGI skylder på tekniske problemer, og nekter for at det er i pengevansker.

Ny betalingsløsning
- Det nye betalingssystemet er snart i boks, sier Tor Einar Olaisen til TV 2 Nettavisen. Han ønsker ikke å spesifisere hva dette betyr.

Dette er ikke første gang selskapets ledelse lover at en ny betalingsløsning snart er i boks. Senest i januar lovet WGI at en ny løsning skulle være på plass i løpet av måneden. Januar kom og gikk, og fremdeles venter flesteparten av WGIs 220.000 norske medlemmer på penger fra selskapet.

- Ryktet om at vi skal legge ned er ikke sant. Vi har oddsene mot oss - 95 prosent av selskapene i denne bransjen går konkurs etter et par år - men WGI har holdt det gående i fire år nå, sier Olaisen.

TV 2 Nettavisen følger saken.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken