Her åpner Lidl

For første gang røper Lidl-ledelsen hvilke ti butikker som skal åpnes allerede neste uke. Sjekk lista her.

16.09.04 10:41

Åpningen av Lidls første butikker i Norge har vært omgitt av hemmelighetskremmeri. Selskapet røpet for litt siden at åpningen skulle skje 23. september, men ville ikke fortelle hvilke byer og tettsteder som kommer først.

Torsdag morgen lettet Lidl endelig på sløret, og presenterte følgende liste:

Askim, Florø, Kristiansand, Larvik, Lier, Nordfjordeid, Os, Sarpsborg, Stord og Ålesund.

Åpningen skjer nøyaktig klokka 09.00 torsdag den 23. september.

I tillegg til disse ti butikkene, jobber Lidl på spreng for å åpne nye butikker flere steder i landet. Noen dato for den neste bølgen av butikkåpninger er ikke fastsatt.

HTML EMBED
Vil du ha en Lidl-butikk nær deg?
Ja
Nei
Bryr meg ikke

Se resultat

I Lidl-butikkene kan kundene fråtse i 1.200 ulike produkter. En del av dem vil være Lidls egne merkevarer, mens andre vil være varer som vi i dag kjenner godt fra de tradisjonelle dagligvarebutikkene.

Ifølge Lidl-ledelsen vil butikkene blant annet finne tradisjonelle, norske meieriprodukter, kjøttvarer, dagferske grønnsaker, samt frysevarer, brødvarer, juice og drikkevarer, pålegg og mye annet.

På toppen vil Lidl tilby et stort antall såkalte non-food-produkter, som husholdningsartikler, tekstilprodukter, elektronikk, verktøy og leker.

Lidl har over 6000 butikker i mer enn 20 land, og er nå i en fase med rask ekspansjon både i Norden og i resten av Europa.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.