*Nettavisen* Økonomi.

Her er galskapen i Vegas

Torsdag morgen, amerikansk tid, braket verdens største forbrukerelektronikkmesse i gang. Se de beste produktene her.

11.01.06 12:40

LAS VEGAS (TV 2 Nettavisen): CES 2006 er verdens største messe for forbrukerelektronikk. Den er spredt ut over to gigantiske konferansesentrere, samt to mindre sentre i to hoteller i Las Vegas.

Web-tv: Bli med til Las Vegas!

Digert
For å sitere en utstiller som undertegnede satt ved siden av på bussen mellom de to store konferansesentrene:

- This is a big ass convention.

Dette er stedet hvor utviklere og produsenter fra hele verden samles for å markedsføre seg ut mot pressen, og ikke minst skaffe seg nye foretningskontakter. Utstillere som HP og Dell mener at verden største IT-messe, CeBit, er meningløs å delta på. De stiller likevel opp på CES. Det sier litt om statusen til messen.

Uten en tråd
Når det gjelder trender som vi klart ser på messen i år er det to ting som går igjen: Store flatskjermer og trådløse produkter. Dell lanserer for eksempel sin 30 tommers LCD skjerm for datamaskiner her, mens Pioneer viser frem verdens største plasmaskjerm på hele 103 tommer – én tomme større enn Samsungs forrige rekordhavende skjerm.

Vi har brukt den første dagen på å vandre rundt i noen av de gigantiske messehallene på utkikk etter de mest spennende produktene.

Sjekk dingsene
I bildekarusellen under finner du noen av de produktene vi tok bilde av med beskrivelse av hva det er for noe. Messen varer i tre dager til, og vi vil komme tilbake med en rekke produkter.

Neste tilbakemelding om utviklingen kommer i kveld. I helga kommer vi også tilbake med informasjon om hvordan en bransjefest for pornoindustrien tar seg ut.

Les flere saker på våre IT-sider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.