*Nettavisen* Økonomi.

Høylytt intelligent toalett

Japanske do-ringer er ikke som alle andre. Nå kommer de med integrert mp3-spiller, kortleser og intelligent brukervanetilpasset varmefunksjon.

27.10.05 13:32

Det mest høyteknologiske de fleste opplever på do, er å ta med seg et eksemplar av et magasin laget med den fantasiske trykkekunsten oppfunnet på midten av 1400-tallet. I Japan er de derimot langt mer høyteknologisk.

Do-seter med varmekabler er hverdagskost. De er gjerne utstyrt med en motor slik at ringen kan heves og senkes uten at du trenger å være i nærheten av det. Egen spylefunksjon ala bidé er heller ikke uvanlig.

Det nye toalettsetet fra Toto Japan har selvsagt alt dette. Oppvarmingsfunksjonen er derimot intelligent slik at den lærer seg brukernes toalettvaner. På den måten varmes setet bare opp før det selv anser det som sannsynlig at noen vil sette seg på det.

For de som ikke har telefon på do, har nå den fantastiske nyheten også kommet med integrert mp3-spiller. Denne er selvsagt egen kortleser for SD-kort, slik at hver bruker kan ta med sin egen favorittmusikk.

Er du skikkelig heldig kommer du kanskje gjennom hele Beethovens 5. symfoni en dag du virkelig er dårlig i magen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.