Gå til sidens hovedinnhold

Ingen forsoning i Orkla

De ansatte i Orkla har fortsatt ingen tillit til styreleder Johan Fredrik Odfjell, selv om Odfjell har forsøkt å bli venner igjen.

Onsdag morgen møttes styreleder Odfjell, de to ansattevalgte styremedlemmene Aage Andersen og Kjetil Haanes samt fungerende konsernsjef Dag Opedal. Planen var at Odfjell skulle gjenopprette tilliten fra de ansatte, skriver Dagens Næringsliv.

Det er nå tre uker siden bedriftsforsamlingen i Orkla, der de ansattes mistillitsforslag mot Odfjell ble tatt opp. Styrelderen får refs for måten han behandlet tidligere konsernsjef Finn Jebsens avgang.

De aksjonærvalgte i bedriftsforsamlingen støttet ikke forslaget. Det endrer imidlertid ikke de ansatte innstilling til styrelederen.

- Stemningen i Orkla er som den har vært siden styret sparket Finn Jebsen 24. januar. Det er fortsatt frustrasjon, sinne og irritasjon over styrets håndtering. Vi har fortsatt ingen endring på det, sier Aage Andersen til avisen.

Andersen er spent på om de ansatte misnøye gir utslag i valg av både bedriftsforsamling og styre neste gang. Et nytt forslag til bedriftsforsamling sendes av Orklas valgkomité torsdag.

Det skal særlig være de institusjonelle norske investorene som skal ønske seg utskiftninger.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken