*Nettavisen* Økonomi.

Ingen Seim-konkurs i år

Byfogden i Bergen er neppe rede til å avgjøre om investor Carl Fredrik Seim skal slås personlig konkurs på denne siden av nyttår.

08.12.03 10:55

Ifølge 1. byfogd i Bergen, Arne Arvid Rasmussen, er partenes oppfatninger av saken så ulik at begge sider gis ny mulighet til å imøtegå hverandre.

Konkursboet i selskapet Møllendalsbakken 9 mener Seim skylder 7-8 millioner kroner. Seim mener tvert imot at han har flere millioner utestående i sitt tidligere selskap.

Før partene møtes ansikt til ansikt i retten vil dommeren snevre inn problemstillingene og vite mer om dokumentasjonsgrunnlaget. Dermed ligger det an til flere runder med prosesskriv.

- Rettsmøtene i konkurssaker er ment å være kortvarige. Vi bruker en helt annen arbeidsmetode enn i en vanlig sivil rettssak, sier Arne Arvid Rasmussen til TV 2 Nettavisen.

Prosessfullmektig for konkursboet Møllendalsbakken 9, advokat Inger Hygen Flostrand, skal innen onsdag 10 desember levere nytt prosesskrift til dommeren.

- Seim hevder han er solvent, og vi skal nå legge fram dokumentasjon som vi mener viser at han er insolvent, sier Inger Hygen Flostrand til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.