Se vodcasten Stavrum & Eikeland med gjest Odd Johan Nelvik under:

Tidligere sjefredaktør Odd Johan Nelvik i Se og Hør letter på sløret i ukens vodkast Stavrum & Eikeland. Som sjef for Norges desidert største kjendisblad i en årrekke, er det få som har så mye kunnskap og historier om kjendisnorge, som Nelvik.

- Jeg har blitt spurt om å skrive bok, men jeg sa nei for å beskytte kildene, sier Nelvik til Stavrum & Eikeland.

Hør podkasten Stavrum & Eikeland med gjest Odd Johan Nelvik under:

- Blitt alt for tam

Men hos Stavrum & Eikeland legger han ikke noe i mellom når han forsvarer sjekkheftejournalistikk og andre kontroversielle saker som Se og Hørs behandling av avdøde Sven O. Høiby, pappaen til kronprinsesse Mette-Marit.

- Det er enkeltsaker med Sven O. som vi kunne vært foruten, er en av erkjennelsene som Nelvik kommer med.

Han mener også at norsk kjendisjournalistikk ikke er det det en gang var.

- Den er blitt alt for tam, sier han.

Se video-klippet her:

På spørsmål om Celina Middelfart og kronprinsesse Mette-Marit har sluppet for lett unna sin tilknytning til sexovergriperen Jeffrey Epstein, så er svaret et soleklart ja.

- De har sluppet lett unna, sier Nelvik.

Se video-klippet under:

Nelvik har de siste årene gjort stor suksess med gin- og aquavit-produksjon. Kjente merker som Harahorn og Arvesølvet har fylt de norske hjem. Også i USA gjør han det stort og millionene triller inn. Hos Stavrum & Eikeland forklarer han hvordan han har klart å få til denne eksportsuksessen, særlig med sin gin, Harahorn.

I ukens Stavrum & Eikeland snakker Nelvik også om hvilke kjendiser han liker best, om han angrer på noe, om hvorfor sjekkheftejournalistikken, er bra og ikke minst kommer han med en innrømmelse hos Stavrum & Eikeland.

Se videoklippet under:

Flere episoder

Her kan du høre flere episoder av Stavrum & EikelandNettavisen-podkast eller Spotify eller Apple podcasts.

Gjester har vært tidligere statsminister i Danmark, Helle Thorning-Schmidt, tidligere statsminister Erna Solberg (H), Ap-leder og nåværende statsminister Jonas Gahr Støre, NRKs Fredrik Solvang, influenser Linnea Myhre, friidrettspappa Gjert Ingebrigtsen, finanstopp Knut Brundtland, skipsreder Herbjørn Hansson, samt investorer som Jens Ulltveit-Moe, Jan Petter Sissener, Kristian Adolfsen, Johan H. Andresen og Reynir Indahl, for å nevne noen.