En av Norges største bloggere og instagrammere (320.000 følgere) eier sammen med ektemannen Lars-Kristian Eriksen selskapet Treasures AS.

Årsregnskapet til selskapet viser at inntektene falt fra 5,07 millioner kroner i 2017 til 3,55 millioner i fjor. Resultatet før skatt stupte fra 3,2 millioner kroner til 1 million.

Etter å ha bevilget seg et utbytte på hele 2,44 millioner kroner for 2017, er det ikke tatt ut noe utbytte for fjoråret.

1,2 millioner i lønn

Treaures AS har to ansatte, Berg Eriksen og ektemannen. Han er tidligere fotballspiller for Aalesund, Lyn, Lillestrøm og Odd, og Eriksen er også styreleder i selskapet. Ekteparet tok ut 1,24 millioner kroner i lønn for 2018.

Mesteparten av eiendelene til selskapet består av kundefordringer. I tillegg hadde eierne ved årsskiftet plassert 428.000 kroner i banken.

Caroline Berg-Eriksen skriver i en SMS til Nettavisen Økonomi at hun for tiden er på 14 dagers ferie. Hun besvarte ikke spørsmålet om en kommentar til fjorårstallene.

Les også: - Jentene mine skal i alle fall ikke bli noen rånerbabes

Modell og journalist

Caroline Berg Eriksen (32) er opprinnelig fra Sarpsborg og har nå flyttet tilbake til hjembyen.


Hun prøvde ifølge Wikipedia seg så vidt som modell, før hun arbeidet som journalist hos side2.no. Hun har utdannelse innenfor journalistikk fra Norges Kreative Fagskole. For tiden er hun å se i sesong 11 av «Bloggerne».

Mest kjent er Berg Eriksen for bloggen «Fotballfrue», som hun startet i 2009. Den var Norges mest besøkte blogg i mer enn fem år og er fortsatt en av Norges mest besøkte.

Lavkarbo

I mars 2012 ga hun ut sin første bok på forlaget «Lille måne» med tittelen «Fotballfrues dagbok - Et år med Norges største blogger», en bok som blant annet inneholder såkalte lavkarbo-oppskrifter.

Eriksen deltok høsten 2014 i Skal vi danse på TV 2. I denne perioden gjorde hun også sin debut som programleder på det TV2 Bliss-sendte programmet Det Nye-Jenta.

Les også: Slik nyter kjendisene sommervarmen

Veskekolleksjon

I september 2015 lanserte Berg-Eriksen sin første veskekolleksjon med det danske merket Adax, som ble etterfulgt av enda en kolleksjon i mai 2017. Hun har også vært med å produsere sin egen is, Frost by Caroline Berg Eriksen.

Men suksessen har ikke vært uten kontroverser. Bloggeren forsøkte i 2010 å ta betalt fra Cappelen Damm for omtale av bøker. Forbrukerombudet engasjerte seg, fordi bloggeren omtalte produkter uten å informere om at dette var betalt reklame.

I mars 2012 fikk Berg Eriksen igjen påpakning fra Forbrukerombudet for mangelfull merking av reklame. Halvannet år etter fikk hun kritikk for å bidra til slankepress hos mødre. Den nybakte moren la ut et bilde av sin egen flate mage, fire dager etter fødselen.

Tynnere

Året etter måtte Berg Eriksen innrømme at hun hadde redigert seg tynnere på en rekke bilder hun har publisert på bloggen sin. Dette, til tross for at hun tidligere hadde påstått:

«Jeg retusjerer ikke mine bilder, det ville nok ikke sett helt bra ut, jeg har ikke tid eller skills til det». Berg Eriksen har i ettertid sagt at for at hun var lei seg for feilene hun hadde gjort.

I januar 2015 ble det avslørt at Lars-Kristian Eriksen som administrator har kommentert sin ektefelles blogg under falskt navn. I den forbindelse har han ifølge Wikipedia også utgitt seg for å være lege og ernæringsfysiolog. Det er han ikke.