*Nettavisen* Økonomi.

Jakt og fiske for 20 mill.

Har du litt ekstra penger på konto, kan du sikre deg en stor skogseiendom utenfor Oslo med jakt- og bademuligheter.

24.10.05 10:10

Nordre Soprim i Aurskog/Høland ble lagt ut for salg torsdag i forrige uke. Eiendommen er den fjerde største i sitt distrikt, og prisantydningen er på 20 millioner kroner, skriver Finansavisen.

Gården består av syv skogområder på til sammen 15.200 mål. I tillegg har eiendommen 208 mål med dyrket mark, tun og bygninger. Det gir en total boltreplass på 15.500 mål.

Det er tillatelse til både elg- og småviltjakt, og gode fiskemuligheter med blant annet egen ørretelv. Egen strandlinje på 15 kilometer mot større innsjøer kan også gi napp.

Hovedhuset ble bygget i 1890, og det er også utleiebolig, driftsbygning, redskapshus, stabbur, garasje og tre hytter. Megler Kenneth Sverre i Terra forteller at bygningene holder god standard ute, men innvendig må kjøper regne med en del oppussing.

- Jeg vil påstå at det er en ganske unik eiendom. Først og fremst med tanke på størrelsen i forhold til avtstanden til Oslo, men også de gode jaktmulighetene. En som både har mye penger og jaktinteresse, er nok den mest sannsynlige kjøperen, sier Sverre til avisen.

Annonsebilag