Se hele podkasten Stavrum & Eikeland her:

Danby Choi er gründer og redaktør i kulturavisen Subjekt og en som støtt og stadig får trusler og sjikaner, i noen tilfeller drapstrusler, for sine meninger. Sist var da han kritiserte Pride.

– Det er jo et paradoks at selv en åpen homofil som kritiserer Pride blir slått i hartkorn med homofobien, sier Choi.

– Pride-bevegelsen har blitt litt høy på seg selv, fortsetter den hardtslående redaktøren.

– Det handler om å få sine meningsmotstandere kneblet

Hos Stavrum & Eikeland forklarer han hvorfor han er kritisk til woke- og identitetspolitikk og hvordan han opplever all sjikanen og truslene han får.

Les også

Lørdag morgen var jeg to timer på luften med NRK. Siden har det stormet på Twitter

– Det handler om å få sine meningsmotstandere kneblet. På jobben var det faktisk noen som sa; «Danby, jeg er så glad for at du er brun homo», sier Choi, som fortsetter:

– Jeg får en allergisk reaksjon når noen prøve å gruppere meg. Jeg vil være redaktør, ikke en brun homo, først og fremst.

Choi er en kjent kunstkritiker, som selv har høstet mye kritikk fra mange deler at kunsteliten de siste årene. Hos Stavrum & Eikeland forteller han flere utrolige historier og hvorfor han tror det har blitt slik.

Også TV 2s reporter, Fredrik Græsvik, og hans siste eskapade mot en kritisk røst om TV2, blir diskutert.

Om Choi ville gitt Græsvik sparken, hører du hos Stavrum & Eikeland.

Flere episoder

Her kan du høre flere episoder av Stavrum & EikelandNettavisen-podkast eller Spotify eller Apple podcasts.

Gjester har vært tidligere statsminister i Danmark, Helle Thorning-Schmidt, tidligere statsminister Erna Solberg (H), Ap-leder og nåværende statsminister Jonas Gahr Støre, NRKs Fredrik Solvang, influenser Linnea Myhre, friidrettspappa Gjert Ingebrigtsen, finanstopp Knut Brundtland, skipsreder Herbjørn Hansson, samt investorer som Jens Ulltveit-Moe, Jan Petter Sissener, Kristian Adolfsen, Johan H. Andresen, Reynir Indahl, politiker-nestor Gudmund Hernes, Tinder-dama Cecilie Fjellhøy, oljeanalytiker Jarand Rystad, for å nevne noen.