Skipsreder John Fredriksen får ikke solgt «hytta» på Geilo. Siden 2016 har han forsøkt å kvitte seg med de to leilighetene i skiparadiset, men foreløpig har ingen dratt frem sjekkheftet.

- Har ikke noen kommentarer på dette, skriver eiendomsmegler Christian Haatuft hos Eiendomsmegler 1 i en SMS til Nettavisen.

Prisantydningen for leilighetene på 271 kvadratmeter er 20 millioner kroner.

Les også: Maria Mena (33) med frekk beskjed til John (75): – Jeg er singel

Måtte dumpe prisen

Ifølge annonsen reklameres det med at dette er en «elegant, usjenert og solrik høyfjellsleilighet over de to øverste etasjene på Dr. Holms. Eksklusiv, britisk herregårdsstil med gjennomgående høy kvalitet materialer og håndverk».

Det er totalt syv rom, hvorav fire av dem er soverom. Hovedsoverommet har karakter av suite med eget bad. I tillegg beskrives leiligheten som unike med alpinbakker, turstier og løyper like utenfor.

Da «hytta» ble lagt ut for salg på det åpne markedet i 2016, var det uten en prisantydning. Tidligere i år ble leiligheten lagt ut med en prisantydning på 25 millioner kroner, men heller ikke da bet noen på.

Haatuft uttalte i fjor til DN at han tror Fredriksen selger, fordi han ikke hatt tid til å bruke den så mye de siste årene.

Så ble prisen barbert med fem millioner kroner, men den er altså fortsatt ikke solgt.

I videoen som ligger over kan du se mange oppsiktsvekkende detaljer fra hvordan John Fredriksen har det «på hytta». Blant annet henger det et vortesvinhode over komfyren på kjøkkenet. Videoen er fra februar 2019.

Saken fortsetter under pollen

Slo sammen to leiligheter

Leiligheten besto opprinnelig av to boenheter som ble slått sammen til én på begynnelsen av 2000-tallet. Fredriksen kjøpte den første av de to på begynnelsen av nittitallet, har Haatuft tidligere fortalt Nettavisen.

John Fredriksen går under navnet «Storeulv» og er utvandret fra Norge med base på Kypros og i London. Ifølge Kapitals rangering av Norges 400 rikeste personer, har han en formue på drøyt 113 milliarder kroner.

Tidligere i år fortalte Fredriksen at han ikke vil overlate shippingimperiet til sine tvillingdøtre når han trekker seg tilbake.

- Mine døtre skal ikke måtte leve med den jobbhverdagen jeg har hatt, sa han om avgjørelsen til TradeWinds.

Les også: Full fest med Fredriksen: Kelner mistet stabel med tallerkener i gulvet - fikk jubel og applaus

Ble rikere

Før jul i fjor fortalte han åpent om sin feiring av høytiden sammen med sin iranskfødte kjæreste Maryam Mohaghegh (47).

Nylig arrangerte også Fredriksen sin årlige julelunsj på celebre Theatercaféen i Oslo. Julelunsjen har en lang tradisjon, og det er mye å feire i år, etter Fredriksen har hatt et jubelår for hans gedigne tank-selskap, Frontline.

For Fredriksens lommebok har est ut i løpet av året. Ifølge Finansavisen har verdiutviklingen og utbytter i Fredriksens selskaper vært omtrent på 11,5 milliarder kroner. Han har også noen urealiserte tap på omtrent 4,7 milliarder kroner i flere selskaper. Netto er verdiøkningen på omtrent 6,8 milliarder kroner i løpet av året.