Gå til sidens hovedinnhold

Kahoot og Zoom inngår samarbeid

Vil gjøre det enklere for Zoom-brukere å benytte seg av Kahoot.

Kahoot annonserer i dag at de har inngått et samarbeid med Zoom Video Communications.

- Ettersom verden har akselerert adopsjonen av videokommunikasjon i arbeid og sosiale sammenhenger, har engasjement vist seg å være nøkkelen til effektiv læring, samarbeid og forbindelse. I en tid da mange bedrifter forblir virtuelle eller forbereder seg på en hybridmodell, vil Kahoot!-appen for Zoom gjøre det enklere enn noensinne for bedriftsledere å koble til og motivere sine teammedlemmer med Kahoots interaktive, spillbaserte læringsopplevelser", skriver Kahoot i meldingen.

Les også: BlackRock kjøper aksjer i Kahoot!

Dette skal gjøre det enklere for deltagere i Zoom-møter å delta, være vert for og spille Kahoot. Dette skal skje uten å måtte forlate Zoom-møte eller ta i bruk en annen enhet.

- Videokommunikasjon har blitt en integrert del av å holde folk tilkoblet i organisasjoner og blant familie og venner, og Zoom er en av de mest populære plattformene for våre brukere å være vert for og spille Kahoot-spill, samt levere interaktive presentasjoner drevet av Kahoot!, sier konsernsjef Eilert Hanoa i Kahoot.

Han legger på at dette skal gi en sømløs opplevelse som vil gjøre det enklere å bringe engasjement og effektiv læring til videosamtaler.

Kahoot har den siste tiden opplevd motgang på børsen. 7. juli hadde Kahoot sin verste dag på Oslo Børs og markedsverdien gikk ned med 7,25 milliarder kroner.

Selskapet falt med hele 26 prosent.

Les også: Fullstendig kollaps for Kahoot! - milliardtap for kjendisinvestorene