Hele Norges store sjørøver er 30 år, og Hennig-Olsen lanserer Kaptein Sabeltann-is til jubileet.

– Kaptein Sabeltann AS er en fantastisk merkevare som vi har hatt gleden av å samarbeide med i mange år. Det er derfor veldig moro å få lansere en helt ny versjon av isen som har vært manges favoritt, sier Paal Hennig-Olsen.

Den opprinnelige Sabeltann-isen gikk ut av produksjon i 2012.

Kaptein Sabeltann med gullstøv

Den skal smake cola og sitron, og har sjokoladetrekk i gull. Den vil selges som 10-pk i dagligvare, og som småis i Kristiansand Dyrepark og en del kiosker og bensinstasjoner.

Flere iskremnyheter

Iskremprodusenten kan glede seg til en god sommer, som har startet litt tidlig med meget godt vær mange steder i landet. Og det vises på årets sommernyheter.

Det er nemlig ikke bare Sabeltann-isen selskapet børster støv av. Det kommer også flere nye iskremnyheter.

Tropis kan være med å døyve sommervarmen med milde, tropiske fruktsmaker og har 15 prosent fruktjuice.

Sakte Kjærna er Hennig-Olsens nostalgiske iskremserie, som er kjernet med ekstra mye kremfløte og garanti om naturlige ingredienser. Nå får den to nye produkter i serien:

  • Sjokoladeis med sjokoladesaus og myke sjokoladebiter.
  • Ekte pistasjis med kremet pistasjsaus.

– Sakte Kjærne Iskrem er en gjennoplivning av den gode, gamle kvaliteten - helt naturlig is på gammeldags vis med fantastisk smak og tekstur. Både sjokolade og pistasj er smaker med bred appell som vi håper og tror faller i smak hos forbruker, sier Hennig-Olsen.

Prisgunstige nyheter

Selskapet kommer også med nyheter innenfor det de kaller «prisgunstige klassikere». Både Sandwich, Isabella og Krone-is vil komme i 15-pk med utvalg av de kjente favorittene fra selskapet, som Krone-is jordbær, Krone-is peanøtt, Sandwich, DUGG Eple & Appelsin og Friskis.

– Særlig på sommeren er det høy etterspørsel av større forpakninger til å fylle hjemmefryseren med. Dette imøtekommer vi med et bredt utvalg multipacks og big packs med både nyheter og kjente iskremfavoritter, sier Hennig-Olsen.